StoryEditorOCM
NogometProbijen rok

Kasne radovi na postavljanju hibridnog travnjaka na Šubićevcu: Šibenik i Hajduk zamijenili domaćinstva

Piše šibenski.hr
19. srpnja 2021. - 08:40

Šibenik i Hajduk zamijenili su domaćinstvo u trećem kolu HNL-a. Razlog su radovi na travnjaku stadiona Šubićevac koji neće biti dovršeni na vrijeme.

Stoga je Šibenik od HNS-a i Hajduka zatražio pristanak da utakmicu s Bijelima odigraju na Poljudu, a onda bi utakmicu 12. kola igrali na Šubićevcu.

Dogovor je postignut i Šibenik bi na Poljudu trebao gostovati 1. kolovoza. A prvu utakmicu na svom travnjaku, ne bude li daljnjeg kašnjenja s radovima, trebao bi odigrati 14. kolovoza protiv Hrvatskog dragovoljca. U petom kolu HNL-a.

Podsjetimo, Šibenik je jedan od klubova 1.HNL koje je Hrvatski nogometni savez odabrao za postavaljanje novog hibridnog travnjaka. Radovi na Šubićevcu počeli su nakon završetka prošle sezone, međutim neplanirano su se otegnuli.

Prvi rok za njihov završetak bio je 20. srpnja i da je bilo tako Šibenik je mogao ugostiti Hajduk u trećem kolu. No, rok je probijen i prema riječima čelnika kluba sa Šubićevca kao novi termin okončanja radova uglavljen je 7. kolovoza.

Dakle, momčad trenera Maria Rosasa prvi put će biti domaćinom u ovoj sezoni tek u petom kolu,kada na Šubićevac stiže novi prvoligaš Hrvatski dragovoljac.

15. travanj 2024 11:13