StoryEditorOCM
Nogometodržan ždrijeb

Izvučeni parovi četvrtfinala Kupa: ako pobijede Istru, Šibenčani imaju veliku prigodu ući među četiri najbolja

Piše šibenski.hr
21. prosinca 2020. - 13:06

U prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza izvučeni su parovi četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa, objavljeno je na službenoj stranici HNS-a.

Zbog pandemije koronavirusa ždrijeb četvrtfinala održan je putem video konferencije, uz nazočnost člana Izvršnog odbora HNS-a, Davora Ivića, povjerenika natjecanja, Josipa Breznog, i moderatora video-konferencije, Nikše Martinca. 

U četvrtfinalnim susretima sastat će se pobjednik dvoboja osmine finala Oriolik - Rudar i pobjednik dvoboja osmine finala Šibenik - Istra 1961, Dinamo i pobjednik dvoboja osmine finala GOŠK Dubrovnik 1919 - Slaven Belupo, Osijek i Rijeka, odnosno Gorica i pobjednik dvoboja osmine finala Zagreb - Hajduk.

Četvrtfinalne utakmice igrat će se 3. ožujka, a polufinale je na rasporedu 31. ožujka 2021. godine, uz rezervni termin 7. travnja s obzirom na činjenicu da hrvatska reprezentacija 30. ožujka protiv Malte igra kvalifikacijski susret za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru. Prethodno će susrete osmine finala odigrati Oriolik i Rudar (21. veljače), GOŠK Dubrovnik i Slaven Belupo (23. veljače), odnosno Šibenik i Istra 1961 te Zagreb i Hajduk (24. veljače).

Parovi četvrtfinala Kupa Hrvatske (3. ožujka):

Oriolik/Rudar - Šibenik/Istra 1961

Dinamo - GOŠK Dubrovnik 1919/Slaven Belupo

Osijek - Rijeka

Gorica - Zagreb/Hajduk

19. travanj 2024 15:46