StoryEditorOCM
Nogometništa službeno

Brkljača i Carević danima ‘češljaju‘ tržište, Šibenik će pojačanja tražiti i u inozemstvu

Piše Davor Trutin
22. lipnja 2024. - 10:34

U debeloj sjeni događanja na EURU na Šubićevcu se zahuktavaju za ljetni prijelazni rok. Donedavni sportski direktor HNK Gorica Mario Brkljača konačno je službeno imenovan novim sportskim direktorom kluba, a dosadašnji SD Hrvoje Kulušić biti će raspoređen na drugu dužnost.

- Izuzetna mi je čast, ali i odgovornost, što ću imati priliku sudjelovati u razvoju nogometnog sektora SEH grupacije. Veliki je izazov pozicionirati se na nogometnom tržištu kao multi-klub organizacija, ali isto tako upravljanje s više klubova otvara mnogo više mogućnosti. Želimo postati globalno prepoznatljivi na temelju odabira i razvoja vrhunskih nogometaša. HNK Šibenik je jako važan za SEH grupaciju, s obzirom na potencijal koji posjeduje. Mogu obećati da ćemo napraviti sve da Šibenik bude stabilan i konkurentan u najvišem rangu hrvatskog nogometa - izjavio je Mario Brkljača povodom preuzimanja novih funkcija unutar SEH grupacije.

Brkljača već nekoliko dana zajedno s trenerom Carevićem "češlja" tržište, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Neka imena s kojima Šibenčani koketiraju su već izašla u eteru (Mrzljak, Santini, Unušić, Vasilj, Vrbančić...), ali za sada ništa nije službeno potvðeno. Tu i tamo iskoči još poneko poput vukovarskog ofenzivca Robina Gonzalesa koji je navodno također zanimljiv Narančastima. Šibenik bi potencijalna pojačanja mogao potražiti i u susjednoj Sloveniji te BiH doznajemo...

 

22. lipanj 2024 10:34