StoryEditorOCM
Mali nogometNajteži mogući protivnik

Za Olmissum spremni: Crnica će prvi dio sezone odigrati s već poznatim kadrom, a o nekim zvučnijim pojačanjima razmišljat će u zimskoj pauzi

Piše Josip Ćaleta Car
1. listopada 2020. - 11:00

Malonogometaši Crnice završili su s pripremama za novu sezonu, koja za njih starta ove subote, rekli bismo na najteži mogući način. Naime raspored je htio tako da Šibenčani sezonu otvaraju kod aktualnih prvaka i novopečenih osvajača superkupa omiškog Olmissuma.

– Radi se o odličnoj momčadi koja je za netom završene pripreme reprezentacije dala čak devet igrača. Aktualni su prvaci i sigurno na startu žele pobjedu. Mi smo dobro radili i spremni smo za početak sezone, doduše malo smo tanki u rosteru, no vjerujem da ova momčad ima karakter – optimističan je Mladen Perica-Štrla, trener Crnice.

Šibenčani su u završnici priprema odigrali tri prijateljska susreta, i to sa Šibenikom 1983, Vrgorcem i generalku s Novim vremenom.

– Dižemo se u formi i to mi je drago. Sa priprema reprezentacije nam se vratio Miloš Stojković, Roko Burčul se još uigrava, a o Franku Biliću kao vrataru ne treba trošiti riječi – izvijestio nas je o stanju u momčadi, kad su pojačanja u pitanju šibenski strateg.

Crnica je pauzi između dvije sezone ostala bez vratara Matte Savolainena i Alena Protege, te pričuvnog vratara Filipa Radaja.

Prvi dio sezone odigrat će s već poznatim kadrom, a o nekim zvučnijim pojačanjima, po informacijama iz uprave, razmišljat će u zimskoj pauzi.

Crnica će u Omiš hrabro, svjesna da ima kvalitetu, a susret u sportskoj dvorani Ribnjak igra se ove subote s početkom u 20 sati.

24. travanj 2024 19:51