StoryEditorOCM
Mali nogometCrnica preokretom do pobjede

Sportska osveta Šibenčana: Subotić Vrgorčanima isporučio hat-trick, zabijali i slavljenici

Piše Krešimir Gulin
6. prosinca 2020. - 10:26

Malonogometaši Crnice slavili su i u drugom uzastopnom dalmatinskom derbiju. Nakon što su u Makarskoj svladali Novo vrijeme, na Baldekinu je 'pala' momčad i s druge strane Biokova- Vrgorac. Tako su se Šibenčani revanširali za težak poraz (5:0) koji su im Vrgorčani zadali u Kupu Hrvatske prije dvadesetak dana.

I ovaj put je Vrgorac bio blizu toga da odnese kući puni plijen iz Šibenika. Naime, gosti su u 35. minuti vodili 3:2. Inače, bila je to utakmica puna preokreta, jer Vrgorac je u prednosti bio tri puta, ali bodovi su na koncu ostali na Baldekinu.

Ponajviše zasluga za to ima iskusni pivot Saša Subotić, koji je dio svoje karijere proveo baš u Vrgorcu. Subotić je bio dobro raspoložen u dalmatinskom derbiju i Vrgorčanima je isporučio hat trick, među kojima su bili i odlučujući pogoci u 39. minuti.

Zanimljivo, prije toga su za Crnicu zabijali slavljenici. Kapetan Dragan Vuković koji je na večer odigravanja utakmice slavio 32. rođendan postigao je pogodak za 2:2, dok je dokapetan Niko Škugor, koji je rođendan proslavio dan ranije, bio strijelac za 3:3.

Crnica -Vrgorac 5:3 (1:1)

ŠIBENIK- Dvorana na Baldekinu. Bez geldatelja. Suci: Saša Tomić i Mislav Đeko (oba iz Zagreba). Strijelci: 0:1 Gašpar (2.), 1:1 Subotić (4.), 1:2 Gašpar (25.), 2:2 Vuković (34.), 2:3 Kraljević (35.), 3:3 Škugor (36.), 4:3 Subotić (39.), 5:3 Subotić (39.). Najbolji igrač: Saša Subotić (Crnica).

Crnica: Bilić, Kuač, Marčić, Jelovčić, Škugor, Burčul, Subotić, Ćaleta-Car, Šamija, D. Vuković, Žilić, Stojković, Perić, Nadoveza.

Vrgorac: M. Vuković, Gudasić, Kozarić, Govorko, Gašpar, Vučić, Kraljević, Pervan, A. Vuković, Marinović, Turić, Roskam, Grbavac.

18. travanj 2024 23:12