StoryEditorOCM
KošarkaMiro Bilan

Upozorenje šibenskog reprezentativca: ‘Prije godinu dana od koronavirusa sam izgubio osjet mirisa i još mi se nije vratio, a ni okus u potpunosti...‘

Piše šibenski.hr
16. ožujka 2021. - 20:33

Zanimljiv je post na društvenim mrežama objavio Miro Bilan, hrvatski košarkaški reprezentativac- Miro Bilan, hrvatski košarkaški reprezentativac iz redova talijanskog Dinama iz Sassarija, prisjetio se trenutka kada se zarazio koronavirusom.

Bilan se koronavirusom zarazio na samome početku pandemije u ožujku prošle godine, a tvrdi da posljedice osjeća još i danas.

"Točno prije godinu dana izgubio sam osjet mirisa i dalje mi se nije vratio, a dalje mi se nije vratio niti osjet okusa jer mi i nakon godinu dana većina pića i dalje ima drugačiji okus. Opasnost je vrlo stvarna, budite oprezni, brinite o sebi i ostanite jaki", napisao je 31-godišnji Bilan na Twitteru na godišnjicu zaraze bolešću.

Podsjećamo, upravo je Bilan bio jedan od najboljih košarkaša hrvatske reprezentacije u studenom prošle godine. Tada je Hrvatska pobijedila Tursku i Švedsku u kvalifikacijama i osigurala Eurobasket 2022. godine.

20. travanj 2024 00:06