StoryEditorOCM
KošarkaNedjelja, 18 sati

Šibenka s Goricom na Baldekinu otvara treći krug. Rahimić: ‘Trebat će dobro potegnuti za pobjedu‘

Piše Krešimir Gulin
6. ožujka 2021. - 12:26

Košarkaši Šibenke s osmog mjesta kreću u treći krug HT Premijer lige. To znači da će u prva četiri kola igrati s četiri ABA ligaša. Prvi protivnik u nedjelju u 18 sati na Baldekinu bit će im Gorica:

- Prije svega, želio bih reći da smo odigrali dva dobra kruga prvenstva. Da mi je netko prije sezone ponudio da ćemo imati 10 pobjeda, objeručke bih prihvatio. U trećem krugu nam je cilj uhvatiti to više pobjeda, što bi nam trebalo jamčiti ulazak u play off. Što se Gorice tiče, s njima smo igrali dva puta i obje utakmice izgubili. No, treba znati da nismo bili kompletni u tim utakmicama. Oba puta smo bili blizu, ali je presudila duža klupa i kvaliteta Gorice. Činjenica je da oni u Šibenik dolaze nakon tri teške utakmice u 'balonu' u Sarajevu u sklopu ABA 2 lige. Odradili su dobro te utakmice i sigurno će trebati dobro 'potegnuti' kako bismo došli do pobjede- kaže Dženan Rahimić, trener Šibenke.

Momčad trenera Josipa Sesara najvjerojatnije će biti lišena usluga ponajboljeg igrača Lovre Mazalina, inače šibenskog zeta:
- Čujte, Gorica je dobro pokrivena na svim pozicijama. Imaju oni 9-10 podjednako kvalitetnih igrača i lakše će podnijeti taj izostanak, nego mi mladog braniča Jurja Pleadina koji je ozlijeđen i neće ga biti ni na utakmici s Cibonom u srijedu- zaključio je Rahimić.

20. travanj 2024 15:45