StoryEditorOCM
OstaloEDUKACIJE, KNJIGE, IZLOŽBE

Čitav niz događanja očekuje nas u šibenskoj gradskoj knjžnici Juraj Šižgorić ovog četvrtka. Donosimo ih sve!

Piše Zdravko Pilić
3. travnja 2024. - 21:04

U organizaciji Integral Edukacijskih Programa, u 16:00 održat će se predstavljanje studijskih mogućnosti u inozemstvu ‘Globalna avantura — otkrijte svijet kroz studiranje u inozemstvu i jezične kampove‘.

 

Cilj ovog predstavljanja je učenicima omogućiti besplatne informacije o mogućnostima za unapređenje njihovih vještina poznavanja stranih jezika te nastavka obrazovanja na najboljim sveučilištima. Učenici će imati priliku saznati informacije o dostupnim studijskim programima, popularnim studijskim destinacijama, procesu upisa i stipendijama na koje se mogu prijaviti, kao i o aktualnim ponudama za ljetne jezične kampove u Europi i Americi.

 

Na predstavljanju će sudjelovati i student Toni, Šibenčanin koji je nedavno završio preddiplomski studij na Sveučilištu Manchester i trenutno radi u Londonu. Toni će sa svim sudionicima podijeliti svoje iskustvo od odabira željenog studija, pripreme potrebne dokumentacije za upis i naravno samog iskustva studiranja u Velikoj Britaniji.

 

Nadalje, u 18:00 bit će predstavljen zbornik aforizama "Spletke u pleteru" i "Najljepše misli o ljubavi".

 

Zbornike radova članova Udruge hrvatskih aforista i humorista (UHAH) predstavit će Zlatko Tomić, tajnik Udruge i glavni urednik zbornika, i Mladen Vuković, predsjednik Udruge. U programu će sudjelovati i aforisti iz Dalmacije.

 

U 19:00 članovi Likovne udruge "More" predstavit će se skupnom izložbom "Prvih trideset" u galeriji Knjižnice povodom tridesete obljetnice postojanja.

 

29. travanj 2024 12:02