StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Rebe su vječne

26. travnja 2018. - 15:03

Jeans je ključ svake dobre odjevne kombinacije tijekom cijele godine, a na prijelazu godišnjih doba doslovno je nezamjenjiv. Ima li praktičnijega komada odjeće od kvalitetnih traperica ili jeans jakne?! Teško. Preživjeli su sve modne izazove i trendove i ostali klasici kojima se stilisti uvijek rado vraćaju jer su praktična rješenja najprihvatljivija.

Ovaj put usredotočit ćemo se na traperice iz očitog razloga. Kao što se dade zaključiti s fotografija iz šibenskoga gradskog đira, popularne rebe nose se u svim mogućim kombinacijama. Izvrsno pristaju uz pamučne majice kratkih rukava sportskog predznaka, koje su redovni vjesnici ljeta, košulje, čipkane bluzice, sakoe... Kad je riječ o obući, sparuju se, kao od šale, s tenisicama, špagericama, balerinkama i sandalama i uopće je nevažno u kakav se model "uskočilo". A ovog se proljeća stvarno nose različiti modeli. I dalje su aktualne rupaste "rebe" izblijeđenog i iznošenog izgleda.

Na šibenskih ulicama uočili smo i turbopopularne modele s ušivenim bočnim trakicama i decentnim kontrastnim porubima i umetcima. Upravo takve smo, ne tako davno, mogli kupiti po prilično prihvatljivim cijenama na akcijama popularnih modnih brendova. Neke dame, primijetili smo, ipak nisu sklone eksperimentirati s inovativnim detaljima. Drže se jednostavnih skinny modela ili onih u crnom tonu, no ima i pobornica skraćenih nogavica, takozvanih cropped modela. Sve u svemu, formulu za brzo "montiranje" proljetne monture Šibenčanke su pronašle u rebama.

Je li to i vaša formula? Imate li kakav atraktivan jeans model koji ste ovih dana prošetali po gradu i osigurali dobru fotku iz đira? Zašto je ne biste podijelili s nama? Dovoljno je da fotografiju pošaljete na našu e-mail adresu redakcija@sibenski-list.hr i to je sve.

23. svibanj 2024 02:08