StoryEditorOCM
Zvijezde onlinecharles dance

Slavni glumac (77) priznao da je varao ženu, a sad ga snimili golog na plaži s 22 godine mlađom partnericom

Piše mozaik sd
27. svibnja 2024. - 15:02

Na društvenim se mrežama šire fotografije glumca Charlesa Dancea (77) i njegove partnerice Alessandre Masi (55) na nudističkoj plaži u sklopu jednog španjolskog ljetovališta. Zvijezda popularnih serija "Igra prijestolja" i "Kruna" bezbrižno je uživala sa svojom djevojkom, a onda su fotografi uhvatili njihove trenutke sunčanja i kupanja pa su ubrzo završili u svjetskim medijima, javlja Jutarnji list.

Charles i Alessandra upoznali su se na snimanju filma "The Book of Vision" 2020. godine, prenosi Daily Mail. Kada su se upoznali, Alessandra je radila kao voditeljica produkcije, a upravo je njihov susret, otkrio je glumac u jednom intervjuu, bila glavna uspomena na film. Inače, glumac je od 1970. do 2004. bio u braku s Joannom Haythorn s kojom je dobio dvoje djece - Olivera (50) i Rebeccu (44).

Zvijezdu su poslije povezivali s glumicom Sophijom Myles, manekenkom Shambhalom Marthe, kao i s umjetnicom Eleanor Boorman. I sam je priznao da je varao svoju suprugu Joanne, ali i da je zahvalan što mu je uspjela oprostiti pa su sada najbolji prijatelji.

"Uglavnom je to bio prekrasan brak (bili su zajedno 34 godine, op.a.), ali onda sam, nažalost, podlegao nekim iskušenjima na putu i brak je završio zbog mog ponašanja. Ali, nakon otprilike 18 mjeseci, Jo i ja smo, srećom, postali najbolji prijatelji i ostali smo to sve do sada, hvala Bogu", prenosi Daily Mail riječi glumca.

image

Charles Dance

Valery Hache/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 15:20