StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSVE PO SVOM

Jelena Veljača je s voljenim Vitom plaćala podstanarstvo 2 tisuće eura, sad uživaju u svome stanu! Evo kako izgleda

Piše Scena SD
2. lipnja 2023. - 10:08

Producentica i kolumnistica Jelena Veljača i njezin voljeni suprug, pravnik Vito Turšić, bili su prvi par koji se vjenčao u zagrebačkom Botaničkom vrtu.

Bilo je to na ljeto 2021., nakon godinu dana poznanstva i hodanja. Nakon unikatnog vjenčanja, medene dane provodili su u Primoštenu, pa u Japanu, jer su put na atraktivnu destinaciju dobili kao dar. 

image

Vito i Jelena u zagrebačkom kafiću

Damjan Tadić/Cropix

"Nakon dva razvoda gotovo sam izgubila vjeru u to da je moguća ljubav na prvi pogled! Mislila sam da mi to jednostavno nije zapisano u kartama. Imam sjajnu karijeru, ispunjen život, prekrasnu, zdravu kćer, uživam u glumi, pisanju i aktivizmu.

Kažem, sve je bilo tu - osim ljubavi" - priznala je Jelena, koja je otišla biti gošća Viti Turšiću u njegovom podcastu “BizCasting”, da bi odande otišla kao zaljubljena žena.

Nakon vjenčanja, jelena i Vito su uselili u iznajmljeni stan u zagrebačkoj Martićevoj ulici. Riječ je bila o stanu od 165 kvadrata u centru grada, za koji su plaćali najam 2000 eura, odnosno oko 15 tisuća kuna, piše Story.

Uspješna scenaristica je u rujnu prošle godine otkrila da su ona i suprug kupili svoj stan, opet u središtu grada kojeg Jelena obožava, a u kojemu su, da sreća bude veća, okruženi zelenilom.

image
Goran Mehkek/Cropix

Upravo na tom mjestu, na svom balkonu s pogledom na zelene krošnje, jelena se i snimila te objavila na Instagramu, uz poruku:

"Slobodan dan usred tjedna proveden na jednom od tri balkona // ovaj pogled je vrijedio cijelog stresa oko selidbe".

Ranije je pokazala i kakve je pločice izabrala za kupaonicu, te nesvakidašnji, ali vrlo atraktivni ružičasti pod od epoksi smole na jednom balkonu.

Kakve je uzorke, boje i pločice birala otkrila je također na Instagramu.

Budući je bilo jasno i po Jeleninim ranijim stanovima u kojima je živjela u najmu da obožava stare građanske stanove s visokim plafonima, ne čudi što je i za prvu nekretninu bračnoga para birala baš takav, u kojemu je odlučila zadržati i stare radijatore, koji su, međutim, prošli proces propuhivanja, čišćenja i temeljite obnove.

image
Instagram
image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 10:34