StoryEditorOCM
Zvijezde onlineZNAMO OTKUD JE ZNAMO

‘Jao, rasplaka me dušo, znaš da bi ti Oliver čestitao!‘: mlada pjevačica iz BiH izvela poznatu baladu, morate je čuti

Piše Scena SD
31. svibnja 2023. - 12:36

Ilma Karahmet mlada je pjevačica iz Bosne i Hercegovine, koja oduševljava tamošnju publiku vokalnim sposobnostima, a sad je oduševila diljem regije izvedbom balade Olivera Dragojevića "Kad mi dođeš ti".

Ilma je s lakoćom otpjevala pjesmu koju obožavaju generacije, a komplimenti nisu izostali.

"Draga Ilma, pratim te odmalena.. Uvijek pjevaš jednostavno BOŽANSTVENO ??❤️" - napisala joj je pratiteljica, a plavokosa Ilma se odmah zahvalila emotikonima srca.

"Jaoooo, pa rasplaka me dušo, bravo ❤️❤️???",  "Znaš da bi ti Oliver čestitao", "Draga Ilma, svaki put kad pomislim ovo je najbolje dosad, ti novu dimenziju muzike preneseš", "Ilma, standardno, najbolje prenosiš emociju, po tome si se uvijek izdvajala. Pri tom, čini mi se da radiš i na tehnici mnogo? Po mom mišljenju sve ovo te čini jednom od najboljih pjevačica na našim prostorima" "U društvu Ivane Kindl, Vanne... Bravo! Samo nastavi tako", neke su od brojnih poruka.

Inače, Ilma je nedavno proslavila 23. rođendan, a uskoro bi trebala objaviti i svoj prvi album, koji publika s nestrpljenjem očekuje, piše o njoj klix.ba.

Ako vam Ilma odnekud zvuči poznato, podsjetit ćemo vas. Ona je prije par godina bila pobjednica RTL-ovih Zvijezda.

"S ponosom nosim titulu pobjednice prestižnog muzičkog showa RTL Zvijezde. Zadovoljstvo se prisjetiti godišnjice te spektakularne večeri kada sam osvojila simpatije sjajnog žirija i mnogobrojne publike u Hrvatskoj. Također bih se osvrnula na predivnu saradnju sa mojim uvaženim mentorom Žakom Houdekom, s kojim sam ostvarila uspješnu saradnju te koja je na kraju rezultirala pobjedom..." - napisala je, između ostalog, Ilma u svojoj posveti na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 08:29