StoryEditorOCM
Zvijezde online‘laganini hvar‘

Dikan objavio novu fotografiju s atraktivnom Nevenom, povezivali su je sa srpskim tajkunom, poslao je i jedno upozorenje

Piše SCENA SD
23. kolovoza 2023. - 22:46

Josip Radeljak Dikan posljednjih je mjeseci zainteresirao javnost zbog atraktivne dame s kojom objavljuje fotke na Facebooku. Otkrio je i da je riječ o Neveni Jeličić, poznatoj beogradskoj odvjetnici, a sada su skupa pozirali i na Hvaru s prijateljima.

"Laganini Hvar, svjetski lijepo", napisao je Dikan u opisu fotografije s odmora.

No kasnije je sa svojim prijateljima podijelio i upozorenje kako se pojavio njegov lažni profil na društvenim mrežama.

"Dobivam jutros informacije od fb prijatelja da netko s lažnim profilom na moje ime i s mojim nadimkom šalje nove zahtjeve za prijateljstvom i onda nekakve nepovezane poruke, uglavnom ignorirajte zahtjev ili ga odmah uklonite, a po mogućnosti i prijavite, to nisam ja. Hvala", napisao je.

Zajedničke fotografije

Dikanova nova prijateljica u srpske medije je dospjela 2021., kada su je mnogi povezivali sa srpskim tajkunom Jugoslavom Karićem, jednim od nasljednika dinastije Karić. Karić i Jeličić također su objavljivali zajedničke fotke na Facebooku, ali nisu objasnili prirodu svog odnosa.

‘Čaša vina, gromoglasan osmijeh, ruka oko struka, zagrljena srca… I baš kada pomisliš da je sve gotovo, čeka nas još mnogo toga’, napisao je Karić tada pored njihove zajedničke fotografije.

image
Screenshot Instagram

Nevena se druži i s Ninom Badrić. Naime, pjevačica je u travnju prošle godine otputovala na Maldive i tad je objavljivala fotografije na Instagramu. Mnogi su se pitali tko joj je pravi društvo, a Badrić je riješila i taj misterij.

Na Instagram Storyju je, nakon večere u jednom od restorana, objavila fotografiju s Nevenom koja joj je, po svemu sudeći, bliska prijateljica. Inače, ova odvjetnica zaključala je svoj profil na Instagramu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 22:27