StoryEditorOCM
TV&RealityMAKEOVER

‘Prije sam imala 102 kila. Bila sam očajna‘: Trenerica Danijela iz ‘Braka na prvu‘ borila se s prekomjernom težinom

Piše I. P.
23. svibnja 2024. - 10:05

Namučila sam se silno, izgubila sam se bezbroj puta, debljala se i mršavila, kretala i odustajala, bilo je us*ano, mučno, prebolno, odvratno, napisala je zagrebačka fitness trenerica, 41-godišnja Danijela Pupovac koju trenutačno gledamo u RTL-ovom showu "Brak na prvu".

Na svojoj društvenoj mreži otkrila je da se prije 15 godina borila s prekomjernom težinom. Podijelila je nekoliko starih fotografija na kojima je imala 102,5 kilograma. 

"Lako njoj, ona je trenerica - to sam i ja mislila. Pa sam za trenericu završila, opet nisam smršavila. Kao trenerica sam se udebljala sve do 102.5 kilograma", napisala je u opisu objave.

"Srednja škola, slušao se rock i gangsta rap. Iznutra sam se osjećala mršavo, mrzila sam što izvana izgledam ovako. Obožavala sam modu, ali gotovo ničeg modernog nije bilo u mojoj veličini", napisala je te dodala da se u mladosti ludo zabavljala ali je iznutra tugovala, no ne sjeća se da se nekome o tome povjerila.

Zaključila je da je najbitnije zauvijek promijeniti navike i uvesti zdravu rutinu u život.

"Saznala sam da stvar u promjeni i postajanju. Postajanju osoba koja to može i kojoj je lako. Gledaš li me sad i misliš da sam oduvijek ovakva i mogu? Postala sam ova koja može. Bilo mi je odvratno prije promjene", zaključila je. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 19:56