StoryEditorOCM
TV&Realitystižu promjene

Otkrivamo tko će u popularnom ‘The Voiceu‘ zamijeniti Ivana Dečaka i Massima, bit će im to prvo mentorstvo u showu

Piše Scena SD
19. svibnja 2023. - 21:54

Nakon tri godine na HRT-u se ponovno počinje prikazivati popularni svjetski glazbeni show ‘The Voice‘. Prijave su u tijeku, audicije samo što nisu krenule, a prvu emisiju nove, četvrte sezone gledat ćemo najesen.

Kako smo pisali u ožujku, iako se šuškalo da će Zorica Kondža biti dio nove postave žirija, splitska pjevačica ipak je ispala iz kombinacije, jer je produkcija odlučila u crvenim foteljama zadržati Vannu i Davora Gopca.

Ipak, u novoj sezoni nećemo gledati Ivana Dečaka, frontmana grupe Vatra (nije poznato zašto su mu se na HRT-u odlučili zahvaliti), a nažalost niti Massima, koji nas je zauvijek napustio krajem prošle godine. Zbog toga su na Prisavlju morali naći dvije zamjene.

image

Ivan Dečak

Tomislav Kristo/Cropix

Kako smo doznali izbor je pao na Dinu Jelusića i Matiju Cveka, kojima će ovo ujedno biti i prvo mentorstvo u nekom reality showu.

Mladom i talentiranom Dinu Jelusiću ostvario se san kad je 2021. postao član poznate hard rock grupe Whitesnake, ali ta je priča završena nakon što je bend otkazao turneju zbog bolesti pjevača i frontmena Davida Coverdalea u sklopu koje je bio planiran koncert i u Zagrebu.

image

Dino Jelusić

Goran Mehkek/Cropix

Dino je prije čak 20 godina osvojio Hrvatsku s pjesmom ‘Ti si moja prva ljubav‘ s kojom je pobijedio na prvoj Euroviziji za djecu koja se održala u danskom Kopenhagenu.

Prije četiri godine gledali smo ga u showu HRT-a ‘Zvijezde pjevaju‘ u kojem mu je partnerica bila glumica Tara Thaller i s kojom je pobjedio te sezone.

- Smanjio sam broj projekata da se ne rasplinem i svojim glasom ne postanem naporan ljudima. Pripremam nešto i za moju vjernu publiku u Hrvatskoj, ali neka to bude iznenađenje - rekao je Dino nedavno u razgovoru za Jutarnji list.

image

Dino Jelusić

Marko Todorov/Cropix

Matija Cvek se proslavio sudjelovanjem u HRT-ovoj emisiji ‘A strana‘, njegov duet s Eni Jurišić ‘Trebaš li me‘ prošle je godine poharao glazbene ljestvice, a pjevač je trenutno u Hrvatskoj jedan od najpopularnijih glazbenika mlađe generacije.

U prve dvije sezone ‘Voicea‘ članovi žirija bili su Tony Cetinski, Jacques Houdek, Ivan Dečak i Indira Levak, dok je u zadnjoj sezoni od te postave ostao samo Ivan Dečak. Njemu su se pridružili Vanna, Davor Gobac i Massimo.

image

Matija Cvek

Tomislav Kristo/Cropix

Premda se nagađalo da će show zbog trudnoće Ive Šulentić promijeniti i voditeljsku postavu to se neće dogoditi te voditelji i i dalje ostaju Šulentić i Ivan Vukušić.

‘The Voice‘ je jedinstveno pjevačko natjecanje u kojemu stas, držanje i ljepota nisu presudni, već se pri odabiru kandidata ocjenjuje samo glas.

U Hrvatskoj su dosad pobjedili Nina Kraljić, Ruža Janjić i Vinko Ćemeraš, a iako nisu trijumfirali zahvaljujući ovom showu glazbene su karijere počeli Ana Opačak, Eni Jurišić, Albina, Filip Rudan, Jure Brkljača, Alen Đuras, Dino Petrić...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 17:16