StoryEditorOCM
Šuška seNAPLAĆUJE LJUBAV

Sad hoće njegov novac: zvali su ga Lagerfieldova d**lja, a on tvrdi da mu je dizajner bio kao otac koji ga je ostavio

Piše SCENA SD
2. svibnja 2023. - 09:36

Ovogodišnja Met Gala održana je u čast njemačkog modnog dizajnera Karla Lagerfielda, koji je preminuo 2019. godine i koji je veliku slavu stekao kao glavni dizajner Chanela, prenose 24 Sata.

image
Lucas Barioulet/Afp

Lagerfield je preminuo 2019. godine, a svojoj je mački Choupette ostavio nasljedstvo od 1,3 milijuna dolara. Za ostatak njegove imovine se već godinama bori sedmero ljudi, među kojima i francuski model Baptiste Giabiconi. Ovaj 3-godišnjak osjeća se kao idealan kandidat za nasljednika Karlove imovine, jer su njih dvojica, opisano njegovim riječima, "bili poput oca i sina". 

image
Jens Kalaene/Dpa Picture-alliance Via Afp

Duo se upoznao 2008. godine, kada je Karl Baptistea pozvao da sudjeluje u Chanelovu kampanju. Njihova suradnja ubrzo se pretvorila u prijateljstvo, Baptiste je Karlu poklonio omiljenog mu mačka, a uvijek je govorio da je u dizajneru pronašao oca koji ga je napustio kad je imao tek 11 godina. Baptiste je uskoro postao cijenjeni model, pokrenuo je svoju modnu liniju i glazbeni album.

image
Patrick Kovarik/Afp

Još jedan zanimljivi detalj o odnosu neobičnog dvojca je taj da je Karl obožavao Baptistea snimati golog, a nije tajna da je Francuza uvijek prikazivao kao fatalnog zavodnika. Nije ni čudo da su uskoro 56 godina mlađeg manekena ljudi u svijetu mode prozvali "Lagerfeldova d**lja" te da su šuškanja o ljubavnom odnosu između njega i Karla postajala sve glasnija. Uz to, Baptiste nikada nije bio uočen s nijednom ženom. Neko vrijeme se šuškalo o njegovoj vezi s pjevačicom Katy Perry, što se uspostavilo kao još jedan trač u nizu - pa su glasine vezane za njega i Karla postale još jače. 

Nekoliko godina nakon Karlove smrti, Baptiste je objavio fotografiju na kojoj pozira s trudnicom koja ima zaručnički prsten i čiji stomak on nježno mazi. Mnogi su ovu objavu shvatili kao objavu zaruka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 05:05