StoryEditorOCM
Šuška sePRIVATNA VEZA

Koga ljubi popularna Loreen? On je bogati nasljednik, njegovi roditelji su im dali cijeli otok i - zaručeni su?

Piše SCENA SD
16. svibnja 2023. - 19:28

Šveđanka Loreen, pobjednica ovogodišnjeg Eurosonga, tajanstvena je oko svojeg ljubavnog života, ali poznato je da je već nekoliko godina zaručena za umjetnika i fotografa Charlija Ljunga.

Naravno, zaručnik je bio dio njezine delegacije na Eurosongu i uhvaćen je kako joj među prvima čestita pobjedu nakon finala. 

Za njihovu vezu doznalo se 2021. godine, a Loreen je prije ljubila pobjednika švedskog glazbenog natjecanja "Idol" Daniela Lindströma. On joj je posvetio i jedan od svojih albuma, a nakon njihova prekida 2017. godine Loreen se deklarirala kao biseksualka, piše Showbuzz.

Loreen i Charli žive u Stockholmu, a često borave i na otoku Gotlandu, gdje se nalazi imanje vrijedno 4 milijuna kruna koje su navodno dobili od njegova oca. Inače, Ljungova obitelj na otoku posjeduje nekretnine u vrijednosti od oko 8,3 milijuna kruna, koje uključuju hotel, restoran i marinu. Charliejevi roditelji su 2021. godine obiteljski posao prepustili - upravo njima.

Ne planiraju djecu

"Nije obvezno biti roditelj, a puno je ljudi i koji iz raznih razloga ne mogu imati djecu. Nekim ljudima suđeno je da budu majke i očevi i misle da je to nešto najzabavnije na svijetu, no meni su zabavne neke druge stvari", rekla je svojevremeno pjevačica.

Podsjetimo, Loreen je jedina dvostruka pobjednica Eurosonga, a natjecanje je prvi put osvojila 2012. s pjesmom "Euphoria". Rođena je 16. listopada 1983. godine u Stockholmu kao Loreen Zineb Nora Talhovi, a rodom je iz Maroka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:40