StoryEditorOCM

FAVBET otkriva hobije Lidije Bačić i Filipa Hrgovića

Piše PROMO
11. svibnja 2023. - 13:05

Ovog proljeća FAVBET provodi veliku kampanju koja istražuje hobije svojih korisnika u Hrvatskoj i koja nastoji pokazati kako klađenje može biti jednako cool hobi kao i svaki drugi.

Nastavljajući istraživati ​​temu razbibrige hrvatskih ljubitelja online igara, FAVBET tim je odlučio otići korak dalje i otkriti čime se zabavljaju neke od poznatih hrvatskih zvijezda u svoje slobodno vrijeme.

Riječ je, naravno, o poznatim ambasadorima FAVBET-a, koji su već nekoliko godina zaštitno lice brenda i s firmom stvaraju uzbudljive projekte za tisuće hrvatskih korisnika.

Među njima su poznata pjevačica Lidija Bačić te boksač i brončani olimpijac Filip Hrgović. U sklopu kampanje snimili su kratke videouratke u kojima su govorili o svojim omiljenim hobijima i zašto odabiru upravo njih. I dok hobi Filipa Hrgovića nimalo ne iznenađuje, Lidija Bačić u svoje slobodno vrijeme voli se posvetiti aktivnosti potpuno različitoj od glazbe. Koja je vrsta zabave osvojila srca simpatične Lidije i našeg teškaša Filipa? Potražite odgovor u videima na FAVBET-ovu Instagram profilu.

"Uvijek nastojimo našim korisnicima pružiti više od same platforme za igranje. Brend kampanja ‘Favbet – kul baš kao i tvoj hobi‘ posvećena je upravo tome – ogromnom svijetu zabave, stvorenom zahvaljujući modernim tehnologijama i odgovornom odnosu prema igračima. Zahvaljujem našim slavnim ambasadorima Lidiji i Filipu, koji nastavljaju podržavati dobrotvorne i promotivne aktivnosti Favbeta, izlažući dobrobiti naših proizvoda sve većem broju hrvatskih korisnika", izjavio je Andriij Matiukha, CEO Favbeta.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:56