StoryEditorOCM
ShowbizOPROŠTAJNI SPEKTAKL

Vuco iskreno u eteru: Molio sam Boga da mi pošalje hitove, da mogu poplaćati, nisam imao za dignuti auto sa servisa

Piše Scena SD
25. svibnja 2023. - 20:55

Popularni glazbenik Siniša Vuco gostovao je u Special Happy Showu i slušateljima otkrio zašto ga je toliko osvojila Venezuela da se zaista namjerava ondje preseliti.

Najavio je novi solo album, duet s Halidom Bešlićem i Lidijom Bačić, ali i zadnji veliki koncert za pamćenje, Happy FEST u Areni Zagreb, zakazan za 20. prosinca.

Već tada planira živjeti u Južnoj Americi, ali će, dakako, doletjeti održati završni show.

"Bit će izvedba prava žestoka, bit će to jedan Vuco u najjačem izdanju, ja to mogu obećati, ima dovoljno vremena za pripremu, to će biti to - dođite!" - pozvao je u eteru.

"Isla de Margarita, to je najljepše mjesto na svijetu! Osjetio sam da ljudi imaju dušu, da žive po starinski, skoro bez tehnologije, meni se to sviđa i taj temperament tamo, jezik, snimat ću pjesme i pjevati na španjolskom..." - ispričao je splitski pjevač svoje planove.

Na novom albumu ima starih hitova u novom izdanju.

image
Happy FM

"Molim te, vrati se" otpjevala je moja prijateljica Lidija Bačić, zvuči odlično, ona ima taj rokerski gard. Snimljen je i duet s velikim Halidom Bešlićem...

Kada sam počinjao, molio sam Boga da mi pošalje hitove, da mogu poplaćati sve što sam trebao, nisam imao za podignuti auto sa servisa. Molio sam i poslao mi je hit! Pa sam opet kada je zapelo molio i poslao mi je drugi...

Najvažnije je u životu imati hitove. ‘Rajske kočije‘, ‘Tražena si roba u gradu‘, ‘Podigla me iz pepela‘, ‘Volim piti i ljubiti...‘ Ja ne mogu pjevati satima, jer te pjesme nisu lagane za izvoditi, ja se trudim kada pjevam da to bude isto kao na ploči i uspijeva mi, jer sam neponovljiv!" - zaključio je Vuco u svome stilu.

Osim Vuce, za spektakuranu zabavu na Happy FEST pobrinut će se još domaćih izvođača, među njima kraljice hrvatske dance scene devedesetih Minea, Ivana Banfić i Ella.

image
Happy FM
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 06:41