StoryEditorOCM
ShowbizBENNIFER RAZVOD?

Usred glasina o razvodu J Lo i Ben Affleck snimljeni zajedno: Nisu se ni zagrlili ni poljubili

Piše I. P.
18. svibnja 2024. - 22:22

I dok svijet bruji kako se Jennifer Lopez i Ben Affleck razvode, odnosno kako se glumac već iselio iz njihovog doma, par je viđen na događaju u znak podrške njegovoj djeci na kojem je bila i njegova bivša supruga Jennifer Garner. Lopez i Affleck snimljeni su na parkiralištu kako razgovaraju, a nisu se ni poljubili ni zagrlili. Ipak, na ruci još nose vjenčano prstenje. 

Izvori bliski paru tvrde da Lopez i Affleck idu na bračno savjetovanje, koje glumac prezire. 

- Ben vjeruje u savjetovanje, do neke točke, i voljan je sudjelovati otvorenog uma, iako mrzi cijeli proces - rekao je izvor blizak paru.

- On nikada neće mjeriti uspjeh ovog braka prema onome što se događa u ordinaciji terapeuta. Također, ima veću toleranciju na sukobe i borbu - ističe izvor.

Fanovi su ranije primijetili da supružnici već tjednima ne provode vrijeme zajedno. Affleck nije bio na Met Gali s Lopez.

- Sada je fokusiran na posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerojatno će prodati svoju kuću iz snova, za kojom su tragali pune dvije godine. Nikad se neće prestati voljeti, ali ona njega ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti. Nije bilo šanse da ovo potraje - tvrdi izvor.

Navodno su nesuglasice u braku započele jer se Jennifer, tvrde upućeni, "previše posvetila poslu zbog čega se Ben osjeća zapostavljeno". Lopez naime priprema koncertnu turneju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 06:38