StoryEditorOCM
Showbizsvestrani luka

Svi znamo da je Marko Grubnić odijevao Tamaru Loos, a znate li tko je u ‘Plesu‘ bio zadužen za odijela Marka i Igora?

Piše Scena SD
26. svibnja 2023. - 07:30

Sigurno ste primjetili na raznim cjelovečernjim šouovima na hrvatskim televizijama da voditelji, članovi žirija raznih talent natjecanja, ali i mnogi drugi poznati muškarci već neko vrijeme imaju luda, šljašteća odijela s raznim ukrasima i sličnim detaljima, što do nedavno nije bio slučaj, piše portal lifebuzz.hr doznajući tko stoji iza odijela o kojima svi pričaju. Jedni od takvih su i one koje je u showu ‘Ples sa zvijezdama‘ nosio najstrži član žirija Marko Ciboci.

image

Marko Ciboci, Conor McGregor i Alvaro Nunez

Instagram

Iz Turske ih uvozi Luka Berić koji je godinama radio u raznim salonima s muškim odijelima i s obzirom na to da je stalno bio u doticaju s klijentima, često se susretao s istim pitanjem – Zar nemate nešto malo drukčije?

I tako je prije četiri godina u Zagrebu odlučio otvoriti svoj salon s muškim odijelima.

- Ono u što sam bio siguran jest da klasična odijela ne želim. Htio sam nešto drukčije i posebno, pa sam doslovno u google upisivao pojmove “drukčija odijela, čudna odijela” i sve što mi je tražilica izbacivala dolazilo je iz Turske. I onda sam se malo raspitao i shvatio da većina dizajnera i salona u Hrvatskoj materijale i odjeću uvozi iz upravo iz Turske - rekao je Luka.

image

Luka Berić

Instagram

Nakon što je pronašao svoja ‘čudna’ odijela, aplicirao i dobio poticaje za poduzetnike, te otvorio svoj salon i taman počeo raditi – stigla je korona!

- Godinu i pola nisam radio kako treba. Međutim, stvari su se počele vraćati u normalu, a jedan od trenutaka koji ću pamtiti cijeli život bio je poziv poznate dizajnerice Matije Vuice početkom prošle godine! Nazvala me da mi kaže kako me preporučila Samuelu Sohebiju, svjetski poznatom stilistu koji je među ostalima odjevao celebrityje poput Kendall Jenner, Nicole Scherzinger, Lewisa Hamiltona, Caru Delavigne, Paris Hilton, Alessandru Ambrosio i mnoge druge! Dakle, bio sam u potpunom šoku! A možete zamisliti u kakvom sam tek bio šoku kada me Samuel doista i nazvao i tražio da mu pošaljem odijela za crveni tepih na Filmskom festivalu u Cannesu. Nosili su ih Samuel Sohebi i američki influenser Alvaro Nunez – priča Luka koji je Samuelu Sohebiju te godine poslao tri odijela. Treće je bilo namjenjeno Lewisu Hamiltonu, glavom i bradom!

image

Samuel Sohebi, svjetski poznati stilist u LB odijelu.

Instagram

U međuvremenu su Lukina odijela nosili razni poznati Hrvati poput Dalibora Petka, Luke Cindrića, Marka Cibocija, Igora Mešina, Igora Barberića, Kristijana Ilinčića i još mnogih drugih.

-Mislim da je samo stvar u tome da i muškarci imaju potrebu nositi nešto nesvakidašnje za nesvakidašnje prigode. Mladenku nikada nitko ne može zasjeniti, no zašto ne bi i mladenac bio drukčiji na dan svojeg vjenčanja? Isto je i s crvenim tepisima. I muškarci žele biti šik i posebni - dodao je Luka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:27