StoryEditorOCM
ShowbizNOVI ŽIVOT

Soraja viđena na koncertu Jelene Rozge s trudničkim stomakom? Navodno živi u Zagrebu i čeka dijete s biznismenom

Piše Scena SD
24. siječnja 2023. - 14:25

U regionalnim medijima odjeknula je vijest da je starleta Soraja Vučelić u devetom mjesecu trudnoće, da čeka sina s jednim domaćim biznismenom i da živi u - Zagrebu!

Naime, kako danas piše Blic, njihov izvor tvrdi da Soraja sa svojim partnerom, biznismenom čiji identitet krije, čeka svoje prvo dijete.

Iako je šira javnost prepoznaje kao djevojku koja godinama živi na visokoj nozi, malo tko zna da joj život baš nije bio naklonjen, navodi Blic.

Piše kako je Soraja odrastala bez oca, te da je majka nije mogla financijski samostalno podizati, pa je djetinjstvo provela u udomiteljskoj obitelji, kao i u Domu za nezbrinutu djecu.

Blic piše kako je Soraju majka redovito posjećivala i kako su imale kontakte i dobre odnose, a nakon što je Soraja završila sa školovanjem, obje su se preselile kod majčinog brata.

Međutim, mama joj je ubrzo preminula, a brigu o Soraji je preuzela rodbina. S 19 godina počela se baviti modelingom.

Medijski slavna postala je nakon sudjelovanja u brojnim reality showovima, te se često nalazila u epicentru raznih skandala.

Posljednjih mjeseci, međutim, nestala je iz javnosti i izbrisala profile na društvenim mrežama.

- Soraja se preselila u Zagreb, gdje održava trudnoću. Njen partner ima svoj biznis i ne želi se javno eksponirati, što Soraja poštuje. Zbog njega je i izbrisala svoje društvene mreže. Trudnoća ju je potpuno promijenila, nije željela da javnost zna da je u drugom stanju.

I u devetom mjesecu trudnoće je aktivna. Uživa u šetnjama, a vidio sam je na dan koncerta Jelene Rozge - rekao je izvor za Blic.

Zadnje što se o Soraji pisalo jest da je početkom studenog prošle godine doživjela tešku nesreću na granici s Albanijom.

Jučer je zbog teškog stanja iz Albanije prebačena u Hrvatsku na hitnu operaciju, pisao je tada Informer.

- Liječnici se bore Soraji za život! Ona je odmah poslije sudara prebačena na jednu privatnu kliniku u Albaniji, gdje je operirana. Međutim, jučer joj se stanje pogoršalo i pojavilo se unutrašnje krvarenje. Obitelj i prijatelji su je odlučili prebaciti na novu operaciju u Hrvatsku - rekao je tada za medije izvor blizak starleti.

Ako su najnoviji navodi o trudnoći točni, onda se ona održala pravim čudom. Kako bilo, Sorajin život oduvijek i u svemu prate kontroverze...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. siječanj 2023 15:47