StoryEditorOCM
ShowbizVELIKI SPEKTAKL

Regionalna zvijezda otkriva zašto na hrvatsku turneju kreće baš s Gripa: ‘Imam tremu, Split smatram svojim‘

Piše MOZAIK SD
27. rujna 2023. - 13:47

Koncert srpske zvijezde Ace Pejovića zakazan za 10. studenoga u splitskoj dvorani na Gripama je događaj je za koji će se tražiti karta više.

Pejoviću ovo nije prvi koncert u Splitu, ali je Split odabrao za svoju početnu točku, odnosno prvi koncert njegove nove hrvatske turneje.

- Split je grad u kojem žive moji bliski prijatelji i zato ga doživljavam kao svoj. Uvijek sam dočekan s mnogo ljubavi i pažnje te iz Splita nikada nisam otišao razočaran. Naprotiv! Zato imam dodatnu tremu i odgovornost pred koncert jer želim da svatko, baš kao što je to bilo u Zagrebu, ode kući sretan, zadovoljan i pun lijepih emocija!

Dodatno me usrećuje činjenica da je interes za koncert velik pa ne griješim kad kažem da smo Split i ja stari prijatelji. A pravi prijatelji se čuvaju za cijeli život - otkriva glazbenik čije nastupe ne propuštaju ni brojne domaće zvijezde.

Da domaća publika rado sluša Pejovića, glazbenika koji svojim glasom stvara duboke emocije, ali glasi i za izvanrednog zabavljača, najbolje se vidi prisjetivši se njegovog koncerta u Zagrebu uoči Valentinova, na kojem je pjevač pred više od 20.000 ljudi izveo više od četrdesetak svojih hitova. Ništa manje od njega ne očekuje se ni iduće godine kad će na Valentinovo, pjevač ponovno održati koncert u Zagrebu. 

image

Koncert u zagrebačkoj dvorani

Jurica Galoić/pixsell/Pixsell

Ulaznice za ovaj nadolazeći glazbeni spektakl mogu već sada nabaviti preko platforme adriaticket i na ostalim prodajnim mjestima.

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 19:19