StoryEditorOCM
ShowbizSUDSKI PROCES

Radijska voditeljica tuži glazbenika poznatog pod imenom 50 Cent, tvrdi da joj je reper bacio mikrofon u lice

Piše SCENA SD
27. siječnja 2024. - 11:20

Radijska voditeljica iz Los Angelesa odlučila je tužiti repera 50 Centa (pravo ime Curtis Jackson), tvrdeći u tužbi podnesenoj u četvrtak da joj je bacio mikrofon u glavu tijekom koncerta u kolovozu.

Bryhana Monegain, podnevna voditeljica hip-hop stanice Power 106 FM, podnijela je tužbu na Višem sudu okruga Los Angeles. Tužba je za događaj koji se zbio 30. kolovoza 2023. za vrijeme koncerta 50 Centa u Crypto.com Areni u centru L.A.-a.

Monegain tvrdi da je 50 Cent bacio mikrofon "prema prepunom području" nakon što je shvatio da ne radi tijekom njegovog nastupa. To je uzrokovalo da "mikrofon udari tužiteljicu u lice i lijevi zglob", što je rezultiralo "teškim i trajnim" ozljedama, navodi se u tužbi. Nakon incidenta, dodaje se u tužbi, Monegain je odmah dobila skrb u hitnoj službi Općeg medicinskog centra Los Angelesa zbog ozljeda, uključujući potres mozga, "razderotinu preko čela" i bol u lijevom zglobu.

image

50 Cent za vrijeme koncerta u Amsterdamu 

Marcel Krijgsman/Anp Via Afp

Monegain, koja se također žalila na "vrtoglavicu, glavobolje, osjetljivost na svjetlo i zvuk te mučninu", tvrdi da još uvijek pati od ozljeda i "emocionalnog stresa".

U izjavi iz kolovoza koju je podijelio sa PageSixom, reperov odvjetnik Scott Leemon opovrgnuo je navode o napadu: "Budimo vrlo jasni ... Moj klijent Curtis nikada ne bi namjerno udario nikoga mikrofonom."

Dodao je: "Svatko tko kaže nešto drugačije nema sve činjenice i pogrešno je informiran."

Monegain, koja je zatražila suđenje pred porotom, traži neotkriveni iznos za odštetu, uključujući medicinske troškove, pravne troškove i prošli i budući gubitak plaća.

image

50 Cent za vrijeme koncerta u Hamburgu

Markus Scholz/Dpa Picture-alliance Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2024 12:00