StoryEditorOCM
Showbizvječna mladost

Poznata glumica oduševila fotografijama u bikiniju, godine je se ne dotiču: Još uvijek najljepša žena na planetu

Piše mozaik sd
7. lipnja 2023. - 11:40

Glumica Heather Graham, malo je reći izgleda senzacionalno u bijelom bikiniju. Hollywoodska zvijezda (53) s obožavateljima na Instagramu podijelila je fotografije snimljene na plaži na Jamajci, donosi Daily Mail, prenosi Jutarnji list.

"Zahvalna sam što mogu provoditi vrijeme na ovoj prekrasnoj plaži", napisala je u komentaru na toj društvenoj mreži. Njezin profil prati 469 tisuća ljudi, a njezini obožavatelji oduševljeno su pohvalili glumičinu zavidnu formu.

"Još uvijek najljepša žena koja je ikada krasila planet Zemlju", stoji među komentarima.

Ove fotografije Graham je objavila nakon što je u nedavnom intervjuu ukazala na seksizam u Hollywoodu i društvu. Glumica je istaknula da nema godina u kojima je ženama dopušteno da se osjećaju dobro u svojoj koži.

image

U Milanu 2016. godine

Afp

"Mislim da, kulturološki gledano, definitivno postoji poruka koja nam stalno govori - žene se osjećaju loše zbog sebe! Čini se da ne postoji dob u kojoj nam je stvarno dopušteno da se osjećamo dobro, osim možda vrlo kratkog perioda. Ostatak vremena trebali bismo se osjećati kao - premlada sam ili prestara", objasnila je za časopis NewBeauty u travnju. No, zvijezda Austina Powersa pronašla je način da se nosi s nametnutom frustracijom i ostane sretna i mirna.

"Moram se isključiti iz kulture koja je patrijarhalni način gledanja na stvari te se afirmirati i biti sretna i zahvalna na onome što imam. Što sam starija, to sam izbirljivija oko energije koju želim oko sebe. Želim ljude pune ljubavi i podrške uz sebe. Kad sam bila mlađa, tražila sam teške, dramatične, komplicirane ljude. No u jednom sam trenutku shvatila da je to iscrpljujuće. Sada, pokušavam imati ljude koji me podržavaju u mom krugu... Moraš biti s ljudima koji te stvarno slave", dodala je Graham. Na kometar da se čini kao da stari unatrag, glumica je otkrila svoju tajnu - san.

"Mislim da je jedna od glavnih stvari spavanje. Trudim se puno spavati. Osim toga, želim samo biti sretna. Radim sve stvari za samopomoć: meditiram, bavim se jogom, odlazim na terapiju", kaže glumica, piše Jutarnji list.

image

U filmu ‘Austin Powers: Špijun koji me hvatao‘

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:24