StoryEditorOCM
ShowbizSPLITSKI ‘IT‘ PAR

Povratak Silvije i Pece: Ovu subotu zajedno nastupaju u splitskom klubu, a bivša supruga Irena veseli se koncertu...

Piše Ivana Prgomet
27. listopada 2023. - 14:20

Silvia Dvornik i Marko Pecotić Peco u posljednje vrijeme povukli su se iz javnosti.

Peco više ne istupa u javnost, razočarao se nakon minulih intervjua koje je davao kad su ga "razapeli" nakon što je priznao da se razvodi nakon 17 godina braka od supruge Irene Pecotić jer se zaljubio u svoju prateću pjevačicu Silviju Dvornik.

Ovo ljeto pak naveliko se šuškalo da su Silvia i Peco prekinuli. Prvotno je “sporno” bilo što je Silvia objavljivala fotografije s Ultre na kojoj je bila sa sestrom Sonjom Dvornik, bez Pece, pa je prvo to potaklo glasine o prekidu. Potom se pričalo da je ljubav pukla uslijed navodnih novčanih problema jer je Peco jedno vrijeme proveo kod majke. No par je ubrzo ušutkao glasine o razlazu objavom zajedničke fotografije na Instagramu.

No činjenica je da Silvija i Peco ovo ljeto nisu imali toliko gaža, potražnja jednostavno nije bila takva, kažu nam upućeni. Stoga se Peco uglavnom posvetio nastupu s “4 Tenora”, a Silvia se zaposlila kao prodavačica u jednom splitskom dućanu domaćeg modnog brenda. No nakon dugo vremena par se ponovo vraća na scenu i to u duetu već ove subote kad će nastupiti u jednom splitskom klubu. Pecina pak bivša supruga Irena, magistrica farmacije u isto vrijeme veseli se konceretu Ed Sheerana u Zagrebu.

image

Irena Pecotić

Privatni album

Isti dan kad je Peco najavio koncert sa Silvijom u splitskom klubu na svojoj društvenoj mreži Irena Pecotić se pohvalila ulaznicom za britansku glazbenu zvijezdu koja premijerno nastupa u Hrvatskoj iduće ljeto na zagrebačkom Hipodromu. “Jedvačekanje”, napisala je Irena na svom Instagram Storyju. Kako doznajemo, Peco i Irena u korektnim su odnosima nakon razvoda zbog djece.

Irena, kažu njene prijateljice, nije ‘potonula’ zbog razvoda. Uživa u životu punim plućima. S prijateljicom je nedavno bila u Londonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 10:24