StoryEditorOCM
ShowbizJELENA, BRAVO!

‘Otišla sam iza piste izuti štikle, obuti patike i ić ća, kad ono, na razglasu čujem svoje ime...‘: splitska dizajnerica trijumfirala u Rimu, velika faca nosit će njezinu reviju

20. listopada 2022. - 13:48
Slikarica i kreatorica Jelena Bošnjak: Ne mogu zaboraviti mamu krizmanice kojoj sam darovala haljinu, posliije smo otišle na kavu, isplakale se i ismijale. Ta mi je kava bila veće veselje nego preskupi sushi na vrhu Fendijevog nebodera u RimuSaša Burić/Cropix

Nakon što je "pomela" konkurenciju od čak osamdesetak sudionika (točnije, dizajnere iz 85 država) predkoronarne 2019. godine u Bakuu u Azerbajdžanu i dobila priznanje za Best Europe designer u zahtjevnoj kategoriji Red Carpet, modna dizajnerica Jelena Bošnjak iz Splita otišla je korak dalje.

Na prestižnoj modnoj smotri u Rimu - Moda Roma Awards - također je dobila priznanje za najbolju izlagačicu-dizajnericu!

No, ni to nije sve; Jelenina kolekcija u znaku printa s crtežom Boticellijeve Venere zavrijedila je i posebno priznanje za "ideju revije", što se dogodilo uoči "glavnog proglašenja".

Jelenini se dojmovi još nisu slegli dok nam uz kavicu pored svog atelijera u ulici Ruđera Boškovića u Splitu uzbuđeno prepričava kako se to zbilo:

- Lani sam...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 19:33