StoryEditorOCM
ShowbizZbog novih mjera

Odgađa se San Sustipanske Noći: poznati su novi datumi koncerata Josipe Lisac i Gibonnija

Piše PSD
9. srpnja 2021. - 17:27

S obzirom na nove mjere nacionalnog stožera RH koje su nastupile od 1.7. i kratkog perioda prilagodbe koji imamo i pošto je većina ulaznica kupljena u lipnju kada su stare mjere vrijedile, na žalost našli smo se u nezgodnom položaju i morali smo izabrati jedinu opciju koja nam se čini u ovoj situaciji najmanje štetnom za fanove izvođača i manifestacije. 

A to je na žalost, odgoda manifestacije za 10. i 11.08.

Naime, San Sustipanske Noći najavljen je u lipnju kada je situacija bila malo drugačija te su se većina ulaznica kupile po starim pravilima u kojima je uvjet bio stol na kojem je 6 osoba (bez dekica i svih rekvizita što manifestaciji daje posebnu čar) za što smo se pripremili i u potpunosti organizirali.

image
Luka Gerlanc/Cropix

01.07. Stižu nova pravila po kojima je ulaz na manifestaciju dozvoljen samo uz Covid potvrdu ili negativan pcr ili antigenski test. Bez ikakvih daljnjih restrikcija. U dogovoru sa stožerom, organizirali smo se i osigurali sve potrebne uvjete. 

Međutim, po broju upita u našem inboxu primjećujemo da dosta kupaca nema uvjete za ulaz po novim pravilima. Stoga smo odlučili prolongirati jos malo ovo vrijeme prilagodbe kako bi San Sustipanske Noći ostala manifestacija dosljedna svom prepoznatljivom stilu i kvaliteti tako da ćemo moći uživati na onaj dobri stari način, pod zvijezdama, na dekicama i jastucima. Bezbrižni i slobodni.

Novi datumi koncerata su:

10.08. – Josipa Lisac

11.08. – Gibonni

image
Damir Krajac/Cropix

- Ovim putem se ispričavamo na eventualne neugodnosti prouzročene odgodom. Kupljene ulaznice vrijedit će i za novi datum samo uz Covid potvrdu ili negativne testove. Ukoliko ste spriječeni doći na novi datum, ulaznicu možete vratiti na mjestu gdje ste je i kupili, novac će Vam u potpunosti biti vraćen...Budimo odgovorni prema sebi i drugima!

Vaši,

Josipa Lisac

Gibonni

San Sustipanske Noći

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. ožujak 2023 02:55