StoryEditorOCM
ShowbizNEPREDVIDLJIVO

Nevena Rendeli guštala s obitelji na Zanzibaru, pa završila u bolnici! Neki su zalogaji bili kobni za nju i supruga

Piše Scena SD
24. siječnja 2023. - 11:00

Nevena Rendeli Vejzović početkom godine s obitelji je zimovala u Kranjskoj gori, gdje je podučavala najmlađu kći prvim skijaškim koracima, a onda se obitelj sa snijega prebacila u kupaći kostim.

Nevena je na Instagramu, naime, otkrila da je s obitelji otputovala u - afričku džunglu! 

Sa suprugom, filmskim snimateljem Makom Vejzovićem, njihove tri kćeri te majkom i svekrvom otputovala je, naime, na tropsko otočje Zanzibar, slavno po svojim rajskim pješčanim plažama i uzbudljivim susretima sa životinjama.

Voditeljica i zaljubljenica u putovanja mnoge od svojih 60 tisuća pratitelja na Instagramu zabrinula je fotografijom snimljenom u lokalnoj bolnici, piše Gloria.

Čini se kako je lokalna hrana bila kobna za Nevenu i njezinog supruga.

"Ova priča bi se mogla zvati ‘kako provesti dan u džungli s troje djece i dvije bake i preživjeti‘. Ako ćemo iskreno, Mak i ja smo završili s trovanjem i temperaturom i skoro bez fotoaparata.

image
Screenshot Instagram

Djeca su zato oduševljena spice turom i majmunčićem koji nas je skoro pokrao" - pojasnila je Rendeli Vejzović na Instagramu.

"Ljudi sve je u redu, malo proljev, malo temperatura, infuzija i kao nova sam. To je sve dio avanture, neke stvari ne možete predvidjeti ni spriječiti. Važno da su cure okej!" - poručila je.

image
Screenshot Instagram

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. siječanj 2023 12:18