StoryEditorOCM
ShowbizPRIJAVILA POLICIJI

Naša pjevačica postala žrtva vrebača: ‘Počelo je prije godinu dana. Rekao mi je da sam mu se ukazala. Strah me je!‘

Piše Klara Rožman/JL
6. lipnja 2023. - 12:58

Patricia Gašparini, koju pamtimo kao jednu od natjecateljica na ovogodišnjoj Dori koja je okončana pobjedom Leta 3, predstavlja novu pjesmu ‘Java‘, te otkriva da mjesecima muku muči s vrebačem iz Latinske Amerike.

- Počelo je prije godinu dana kada me vidio na nastupu u Ženevi. Od tada me pratio na svirkama u Švicarskoj, ali tome nisam pridavala pažnju, piše Jutarnji list.

image
Patricia Gasparini/Patricia Gasparini

Ubrzo su krenule stizati ljubavne poruke na društvenim mrežama i pozivi na druženje. Unatoč tome što sam mu rekla da nisam zainteresirana, nastavio me zvati i slati poruke dok ga nisam blokirala. Pretpostavljam da ga je to razljutilo pa je jednom došao ispred zgrade UN-a gdje sam radila i tamo me čekao dok ne završim s poslom.

image
Patricia Gasparini/Patricia Gasparini

Inače je iz Latinske Amerike, a počeo me pratiti, kako mi je rekao, jer mu se ukazao moj lik na brdu u Peruu dok je planinario. Ta izjava me toliko šokirala da sam imala panični napadaj prilikom odlaska na posao. Potom je prije mjesec dana otvorio lažni profil i vidjela sam da se sprema doći u Zagreb kako bi me vidio i ispričao se.

image
Patricia Gasparini/Patricia Gasparini

Bilo me strah izaći iz kuće pa sam na kraju sve prijavila policiji. I dalje mi na društvenim mrežama posvećuje objave, javio se taj put kada je došao u Zagreb no valjda je sada shvatio da nisam zainteresirana jer se ubrzo vratio u Ženevu – ispričala je Patricia, koja je u Švicarskoj tri godine radila kao asistentica direktora u UN-u.

Zbog glazbe je tom poslu kazala ‘zbogom‘, odlučila se vratiti u Hrvatsku, pa nakon nastupa na Dori s pjesmom ‘I will wait‘ Siniše Reljića Simbe sada objavljuje ljetni singl ‘Java‘ kojeg autorski potpisuje s Jakovom Zadrom.

image

Patricia Gašparini

Damir Skomrlj/Cropix

- Spot za ovu pjesmu je poseban jer je napravljen u formatu za društvene mreže, a radio ga je Zadro. Sama pjesma ‘Java‘ ukazuje na surovu stvarnost, a ponekad je ta stvarnost toliko nemilosrdna da svi poželimo samo sanjati. Želim da slušatelji zaborave na sve na trenutak i samo se prepuste pjesmi. Neka sanjaju barem tri minute - predlaže Patricia, koja će koncem godine objaviti svoj debitantski album.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:18