StoryEditorOCM
ShowbizSAZNALO SE

Nakon što je glumac osuđen na 30 godina zatvora, njegova supruga Bijou Phillips podnijela je zahtjev za razvod

Piše SCENA SD
20. rujna 2023. - 08:46

Na sudu su pokazali svoje zajedništvo, ali sada stiže vijest da je brak Dannyja Mastersona (47) i Bijou Phillips (43) konačno prekinut. Glumac je nedavno osuđen na 30 godina zatvora zbog silovanja u Los Angelesu. Zvijezda "Ludih sedamdesetih" ranije je proglašena krivom za silovanje dviju žena 2003. godine na kaznenom suđenju krajem svibnja. Do sada je, međutim, Masterson žestoko tvrdio da su svi seksualni činovi bili sporazumni.

image

Bijou Phillips i Danny Masterson

Chris Delmas/Afp

Phillips je zaplakala u sudnici kada je njezin suprug 31. svibnja proglašen krivim za dva silovanja, a zaplakala je i kada je 7. rujna osuđen na 30 godina zatvora.

Sada slijedi sljedeća loša vijest, jer kako je objavio američki magazin "People", između ostalih, supruga Bijou Phillips podnijela je, kako se navodi, zahtjev za razvod braka u ponedjeljak (18. rujan). Nakon dvanaest godina zajedničkog braka, kao razlog rastave navela je "nepomirljive razlike".

image

Danny Masterson 

Jason Merritt/Afp

Odvjetnik 43-godišnje glumice rekao je za "People": "Gospođa Phillips odlučila se razvesti od muža u ovom teškom trenutku." Odvjetnik je u svojoj izjavi dodao: "Ovo je bilo nevjerojatno teško za brak i obitelj. G. Masterson je uvijek bio tu za gđu Phillips kad ga je trebala. Gđa Phillips je također svjesna da je g. Masterson divan otac."

S osuđenim 47-godišnjakom Bijou Phillips ima kćer Fiannu Masterson (9). Kao što su novinari magazina "People" također mogli vidjeti iz papira za razvod, Phillips trenutno zahtijeva alimentaciju, kao i potpuno pravno i fizičko skrbništvo nad njihovom kćeri Fiannom. Budući da Danny Masterson i Bijou Phillips očito nisu sastavili predbračni ugovor, 43-godišnjakinja je sada zahtijevala da sud podijeli njihovu imovinu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 19:35