StoryEditorOCM
ShowbizOBOŽAVAJU JE

Lidija Bačić otkrila željeni teren: Da nije rata između Rusije i Ukrajine, ja bih sad bila u Rusiji! Rusi me prate

Piše Scena SD
6. lipnja 2023. - 17:55

Lidija Bačić je nedavno, gostujući na Happy FM-u, progovorila o raznoraznim temama i izazvala brojne reakcije. Dotakla se majčinstva, izazovnih outfita, stranoj publici i pjevanju u crkvi. 

Tada se jedno pitanje 37-godišnjoj Splićanki posebno nije svidjelo. Kada je voditelj emisije sugerirao da pjevačica izgleda znatno drugačije nego što je izgledala u početcima karijere, Bačić je zauzela ozbiljniji stav nego što ga je imala u prethodnim minutama snimanja.

Voditelja je zanimalo planira li Lidija u budućnosti neki estetski zahvat. 

Ovo pitanje Lidiju je, malo je reći, izbacilo iz takta.

"Glupo ti je pitanje, molim te preskoči ga! Ne znam je li vam bila neka druga pjevačica u studiju pa ste je to pitali. Sve ste ih to pitali?", započela je Lidija vodeći se onom "napad je najbolja obrana" pa je i "oplela" po - ni krivoj, ni dužnoj Severini. 

image
Happy FM

"Da vam dođe, recimo Severina, bi li nju pitali o porn**u?" - pitala je Lidija i dodala da želi preskočiti pitanje.

Danas je u razgovoru za Story ustvrdila kako bi Rusija bila njen idealan teren.

Na novinarsku konstataciju da ima obožavatelje od Rusije do Latinske Amerike, te upitana misli li da bi bila veća zvijezda da je rođena negdje izvan Hrvatske, Lidija je odgovorila:

"Dobro pitanje. Kod nas ima puno tih ‘kamena spoticanja‘ i blokiranja, pogotovo ako si došao na neku poziciju ili nekome smetaš. No, definitivno da nije rata između Rusije i Ukrajine, ja bih sad bila u Rusiji! Ima toliko Rusa koji me prate. Također, i Amerikanaca. Voljela bih snimiti neku pjesmu za internacionalno tržište, ali o tom potom" - ustvdila je Splićanka.

Na pitanje kako održava liniju, te kako se nosi s negativnim komentarima na društvenim mrežama, Lidija Bačić je odgovorila:

"Kad je žena atraktivna, mediji uvijek pišu o njoj. No, u tom slučaju žene sakupe i dosta hejtera, zavisti i ljubomore. Kad se neka javnosti nepoznata žena fotografira u kupaćem, nitko ne piše da je gola. No, kad se ja skinem, svi komentiraju: ‘Opet je gola‘. To smo svi primijetili. Inače, nije baš da me ljudi kritiziraju previše.

Kako održavam liniju? Imam zahvalnu genetiku, nitko od nas nema kilograma viška, iako možemo puno pojest. Volim plivati kad god sam u Splitu. Prošetam sa psom, penjem se na Marjan. Ništa hardcore".

image
Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 23:10