GOSPODARSTVO

DUB-inženjering - ‘INFO POINT‘ POBOLJŠAVA KOMUNIKACIJU SA SUVLASNICIMA

Piše Dražen Gudić
Foto Josko Supic/Cropix/Cropix
22. prosinca 2022. - 08:00

Već više od 24 godine upraviteljska kuća DUB-inženjering uspješno vodi poslove održavanja stambeno-poslovnih objekata u Splitu i Dalmaciji te na otocima. Tvrtka je kompletno modernizirana te je papirologija smanjena, a ustaljene su procedure ubrzane te se sve obavljaju elektroničkim putem. Također, suvlasnicima je omogućen svakodnevni uvid u stanje zgrade, financijska izvješća te pojedinačne obveze putem web-stranice www.dub.hr.

Naš upraviteljski portfelj broji više od 170 zgrada s tendencijom stalnog porasta, priljeva novih zgrada na Kili, novogradnji na Poljičkoj cesti... Na tržištu smo prepoznati kao pouzdan i odgovoran partner koji, osim dnevne operative, nastoji u model poslovanja integrirati pravodobno i ažurno vođenje brige o svim suvlasnicima, te pravodobno i ažurno rješavanje svakodnevnih upita i problema koje sa sobom nosi ovako kompleksna djelatnost u kojoj sudjeluje veći broj ljudi.

Nikada nismo dijelili suvlasnike prema ikakvom kriteriju osim strogo profesionalnog. Smatramo da je samo tako moguće provoditi uspješno i kvalitketno upravljanje. Za nas zgrade nisu broj, nego svakoj pristupamo individualno budući da svaka zgrada ima svoje potrebe i posebnosti.

image

Mislav Čizmić,direktor DUB inženjeringa ispred infopoint ekrana

Sasa Buric/Cropix/Cropix

Tvrtka DUB-inženjering s partnerima je osmislila jedinstveni model digitalne oglasne ploče, a do danas je proizvod značajno evoluirao u univerzalni i široko primjenjivi proizvod “Info Point”, koji je već prisutan u nizu objekata. Vrijeme ormarića je prošlost. Digitalna oglasna ploča ili “Info Point” inteligentno je programsko rješenje za upravljanje i prikazivanje svih bitnih sadržaja na ekranima u stambenim i poslovnim zgradama, a primjenjivo je i za općine, gradove, županije, odnosno sva mjesta na kojima postoji potreba prikazivanja obavijesti, natječaja, financijskih izvještaja, VAŽNIH informacija, te prezentacija uz stalni nadzor u realnom vremenu.

Ovim proizvodom jednom zauvijek mijenjamo zastarjele oglasne ploče (drveni ormarići), na kojima danas predstavnici stanara i zaposlenici javnog sektora ispisuju i lijepe obavijesti, a predvorja javnih objekata ili stambenih zgrada osuvremenjuje u skladu s najnaprednijim svjetskim standardima. Eliminira se potreba za lijepljenjem obavijesti po zgradi, zidovima, liftovima te se rješavamo nepotrebnog smeća. Ažuriranje se provodi u realnom vremenu, uz dinamičke dodatke poput sata, datuma, vremenske prognoze i sl., a to su samo neki od niza bitnih sadržaja koji su moderno, ali i potpuno ekološko rješenje, te unaprjeđuju komunikaciju između stanara i upravitelja.

Digitalna oglasna ploča ili "Info Point" inteligentno je programsko rješenje za upravljanje i prikazivanje svih bitnih sadržaja na ekranima u stambenim i poslovnim zgradama, a primjenjivo je i za općine, gradove, županije

16. lipanj 2024 00:35