Dana 24.IX.2022. navršava se mjesec dana otkako nas je napustio naš dragi

JURE BILAN

Zahvaljujemo rodbini, prijateljima, svećeniku i znancima koji su ga ispratili na vječni počinak. Posebno od srca hvala gospodinu Silvanu Braliću. Počivao u miru Božjem. Ožalošćena obitelj
1510/542758
Katunskom sokolu

RATKU VUKUŠIĆU RADI

za svaku riječ i djelo, za primjer kako se dostojanstveno i čestito živi, hvala! Počivaj spokojno u Božjem krilu sa svima našima! Tvoj Marinko, Sandra, Magdalena, Ena i Mila.
1510/542777
Dana 24.IX.2022. navršava se mjesec dana od prerane smrti našeg dragog sina, brata, strica i ujaka

STJEPAN GALIĆ

Ovim putem zahvaljujemo rodbini i prijateljima koji su našeg Stipu ispratili na vječni počinak. Posebna zahvala don Nediljku Ribičiću i don Zdravku Vučku. Zahvalni majka, sestre i braća s obiteljima Misa za našeg pokojnika održat će se 24.IX.2022. u 9 sati u Svibu. Počivao u miru Božjem.
159925/542738
Navršava se tužnih mjesec dana od kad nas je napustio naš voljeni

DINKO ĐEREK

Ovim putem zahvaljujemo svim liječnicama i liječnicima, kao i ostalom medicinskom osoblju i vozačima HP Imotski. Našoj obiteljskoj liječnici Ani Znaor, te zamjenama Dr. Majić, Dr. Lozini, Dr. Dragičeviću. Veliko hvala sestri Mariji Mišević, koja je uvijek u svako doba dana bila na usluzi kao i sestrama, koje su je zamjenjivale. Hvala Dr. Tomiću te medicinskom osoblju HKP bolnice na Firulama i Intezivne Neurokirurgije, koji su tu noć radili. Imamo potrebu zahvaliti patronažnim sestrama Ivani Milas, Tanji Leko i Senki Peša, koja je više puta na kraju svog radnog vremena, došla da vidi kako je. Posebnu zahvalnost upućujemo Prof. Željku Puljizu, na odjelu Gastroenterologije, kao i sestrama na istom odjelu i Dnevnoj bolnici Gastra. Hvala svima koji su pismeno ili usmeno izrazili sućut obitelji. Iskreno zahvaljujemo rodbini, susjedima, prijateljima i svim dragim ljudima, koji su ga dostojanstveno, baš onako kako je i živio ispratili na njegovo posljednje počivalište. Hvala našim fra Josipu i fra Jakovu. Tužni i zahvalni: supruga Zorka i sin Joško s obitelji. Sveta misa služit će se 24. IX. (subota) u 8 sati u crkvi sv. Ante u Vinjanima Gornjim. Počivao u miru Božjem!
125711/542638
Dana 23.IX.2022 navršava se mjesec dana otkada nas je napustio naš dragi

IVAN BAŠKOVIĆ

pok. Grge
Zahvaljujemo rodbini i prijateljima koji su bili uz nas, uputili riječi utjehe i pružili potporu na dostojanstvenom ispraćaju. Zahvalna obitelj.
1519/542506
Prošlo je tužni mjesec dana otkad nas je napustio naš voljeni

MARKO NARANČA

1967. – 2022.
Oni koje volimo ne odlaze, oni žive u srcima onih koji ostavljaju za sobom. Hvala susjedima, prijateljima i rodbini na izrazima sućuti i pomoći u najtežim trenucima. Hvala svima koji su ga dostojanstveno ispratili na vječni počinak. S ljubavlju uvijek ćemo te spominjati, po dobroti pamtiti i u srcu nositi... Tvoja supruga Ane, sin Mate, sin Ante, nevjesta Anđela i unuci Bepo i Roko Počivao u miru Božjem.
159683/542726
Dana 23.IX.2022. navršava se tužnih mjesec dana otkako je otišao naš tata

RADOVAN MIHAJLOVIĆ

Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim drugim dragim ljudima koji su nam izrazili sućut, uputili nam riječi utjehe i bili nam podrška u ovim teškim trenucima. Dragi tata, zauvijek ćeš biti u našim srcima i mislima. Zahvalna djeca Natalija i Mišo. Počivao u miru Božjem.
119124/542593
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
01. prosinac 2022 11:02