StoryEditorOCM

zajednički interesU Münchenu održan sastanak Jadrolinije i ADAC-a na temu potencijalne suradnje

Piše OM
2. prosinca 2021. - 11:04

U utorak, dana 30. studenog u Münchenu, održan je sastanak između predstavnika Jadrolinije i predstavnika ADAC-a, najvećeg njemačkog automobilskog kluba, izvijestila je Jadrolinija na svojoj web stranici.

Sastanku su prisustvovali Karlheinz Jungbeck, predsjednik Uprave ADAC-a, Marc Hennerici, voditelj ureda za trajektni promet u ADAC-u, David Sopta, predsjednik Uprave Jadrolinije, Zvonimir Matić, izvršni direktor za komercijalne i operativne poslove te Mladen Koturović, izvršni direktor za opće poslove.

Sastanak je organiziran s obzirom na zajednički interes ADAC-a i Jadrolinije za potencijalnom suradnjom, a na inicijativu ADAC-a.

Tijekom sastanka razgovaralo se o mogućnosti uključivanja Jadrolinije i usluga nacionalnog brodara u online prodajnu platformu ADAC-a. Putem navedene platforme ADAC usluge pomorskih putničkih prijevoznika diljem Europe na jednostavan i pristupačan način predstavlja svojim članovima, kojih broji više od 21 milijun.

Raspravljalo se o uvjetima i mogućnostima ovog oblika suradnje, s nadom za uspješnom realizacijom do iduće ljetne sezone.

24. travanj 2024 08:29