StoryEditorOCM

INTERNAUTICAMoto-Nautika u Portorožu premijerno predstavlja tri modela: Grand G680, Next 275LX i Sessa C48

Piše Promo
6. svibnja 2024. - 13:11

Međunarodni nautički sajam Internautica predstavlja jedan od vrhunaca godine za sve nautičke entuzijaste i profesionalce u Sloveniji. Ovo prestižno događanje, koje se svake godine održava u Marini Portorož, ne služi samo kao platforma za predstavljanje najnovijih dostignuća u pomorskoj industriji, već također pruža priliku tvrtkama da predstave svoju ponudu.

Moto-Nautika je svojim dugogodišnjim djelovanjem u nautičkoj industriji sinonim za kvalitetu i inovativnost. Na ovogodišnjoj Internautici 2024. premijerno će predstaviti tri izuzetna modela plovila: Grand G680, Next 275LX i Sessa C48. Svaki donosi jedinstven skup inovacija.

Karakterizirani naprednim tehnološkim rješenjima, vrhunskim materijalima i bezvremenskim dizajnom koji spaja funkcionalnost s estetikom, ovi će modeli po prvi put biti predstavljeni u Sloveniji, gdje posjetitelji mogu iz prve ruke doživjeti njihove vrhunske performanse i osjetiti duh moderne nautike.

Grand G680 – Sinonim za snagu i eleganciju

Grand G680 nije samo brod; to je izjava snage i elegancije, dizajnirana za one koji traže luksuz i performanse u jednom paketu. Dug gotovo sedam metara, Grand G680 pruža iznimnu stabilnost i sigurnost na otvorenom moru. Njegov robusni trup od stakloplastike osigurava izdržljivost i otpornost, bez obzira na vremenske uvjete.

Dizajn Grand G680 kombinira funkcionalnost s estetskom percepcijom. Interijer je opremljen luksuznim materijalima, uključujući visokokvalitetnu kožu i izdržljivo drvo, stvarajući atmosferu domačnosti i topline. Ergonomski raspored kormilarskog mjesta i prostrana sjedala osiguravaju da je svako putovanje udobno i opuštajuće.

Vanjski dio plovila dizajniran je tako da ima veliku površinu za sunčanje i druženje, a da zadrži elegantne i čiste linije karakteristične za moderna plovila.

image
Moto-Nautika

Ranieri Next 275LX – elegancija i praktičnost

Next 275LX dizajniran je imajući na umu eleganciju i funkcionalnost. Ovaj gotovo devet metara dugačak brod spaja iznimne plovidbene karakteristike s visokom razinom udobnosti i upotrebljivosti. Dizajniran za dnevne izlete kao i za višednevna putovanja vodom, Next 275LX nudi idealnu ravnotežu između veličine i performansi.

Novi dizajn palube za sunčanje, usko usklađen s obiteljski orijentiranom linijom Ranieri NEXT (koja popunjava prazninu između Next 240 i Next 285 LX), novi 275 LX nudi prostrane prostore za svoju veličinu i bogato opremljenu palubu za izlete vikendom.

Unutrašnjost Next 275LX odražava moderan luksuz s minimalističkim dizajnom koji naglašava prostor i svjetlost. Unutrašnjost je obrađena visokokvalitetnim materijalima, uključujući protuklizne površine koje su funkcionalne i estetski ugodne. Opremljen najnovijom audio-video tehnologijom, stvara ugodnu atmosferu za sve na brodu.

image
Moto-Nautika

Sessa C48 – Luksuz na otvorenom moru

Sessa C48 dizajniran je za one koji traže luksuz i performanse bez kompromisa. Ovaj elegantni čamac, dug preko 15 metara, nudi neusporedivu udobnost i performanse. Njegov napredni trup dizajniran za optimalnu hidrodinamiku osigurava glatku plovidbu čak i pri velikim brzinama.

Uz najnoviju tehnologiju, Sessa C48 sposobna je pružiti iznimnu stabilnost i udobnost na vodi. S dvostrukim motorima koji nude snagu i učinkovitost, ovaj model lako postiže i održava visoke brzine dok potrošnju goriva održava relativno niskom.

Unutrašnjost Sessa C48 je vrhunac modernog nautičkog dizajna, gdje svaki element izražava luksuz i sofisticiranost. Korištenje ekskluzivnih materijala poput prave kože, najfinijeg drva i poliranog kroma daje interijeru osjećaj topline i elegancije. Prostrana kabina nudi udobnost doma, uključujući kuhinju, luksuzne spavaće sobe i modernu kupaonicu. Vanjski izgled jahte jednako je impresivan svojim aerodinamičnim oblikom, velikim sunčanim terasama i prostranim stražnjim kokpitom, idealnim za okupljanja i opuštanje.

image
Moto-Nautika
26. svibanj 2024 10:30