StoryEditorOCM

Izuzetna vidljivostSOS svjetlo za svaku prigodu: Cyalume Snaplight svijetle bez baterija, iskrenja i plamena, te se ne zagrijavaju prilikom uporabe

Piše Ž. S.
24. listopada 2021. - 09:37

Dani su sve kraći pa dodatni izvor svjetlosti može dobro poslužiti u kasne sate. Cyalume Snaplight su svjetleći štapići renomiranog američkog proizvođača Cyalume Light Tehnology, koji jedan dio asortimana štapova proizvodi i za NATO vojsku, što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti.

Imaju vrlo široku primjenu i mogu se koristiti u svim situacijama gdje su izvori svjetlosti oskudni, ali služe i za signalizaciju, odnosno zabavu. Svijetle bez napajanja te rade i u najtežim uvjetima, neovisno o vjetru i vodi.

Izuzetna vidljivost u svim vremenskim prilikama može se povećati rotiranjem štapa na konopu čime se povećava radijus markacije, a samim time i mogućnost da osobu u nevolji netko ugleda tijekom potrage.

Štapići su jednokratni i dolaze u bijeloj, plavoj, crvenoj, narančastoj, žutoj i zelenoj boji, te se aktiviraju jednostavnim savijanjem.

Sigurni su za korištenje i djeci, ne sadrže ftalate, a svakako treba istaknuti kako je za bijelu i plavu boju zajamčena izdržljivost od 8 sati, dok ostale boje traju 12 sati.

Svijetle dakle bez baterija, iskrenja i plamena, te se ne zagrijavaju prilikom uporabe.

Cyalume Snaplight štapiće po akcijskoj cijeni od 22 kune prodaje Pixma Centar iz Trogira. 

20. travanj 2024 10:31