StoryEditorOCM

BAUHAUSS punom baterijom hladi čak 24 sata: ovo je prijenosni hladnjak Ecoflow Glacier, idealan za brod

Piše Promo
22. lipnja 2024. - 10:54

Prijenosni hladnjaci postaju sve napredniji i sofisticiraniji, a među njima je svakako u vrhu Ecoflow Glacier, koji se može pronaći na nautičkim odjelima trgovačkih centara Bauhaus.

To je prvi prijenosni hladnjak s priključnom baterijom od 298 Wh koja mu omogućuje 24 sata neprekidnog rada (baterija se posebno kupuje), s tim da je sposoban proizvesti 18 kockica leda za 12 minuta. Unutrašnjost hladnjaka može se podijeliti u dvije odvojene temperaturne zone, svaka s posebnim postavkama temperature, radi održavanja raznih vrsta hrane i pića na optimalnoj temperaturi.

Tako, primjerice, možete na jednoj strani hladiti pića, a na drugoj održavati meso ili ribu zamrznutima. Aplikacija Ecoflow omogućuje jednostavan pristup svim funkcijama putem mobitela. Prijenosni hladnjak Ecoflow Glacier može raditi na 12 i 220 volti, ali i potpuno autonomno ako ste kupili i napunili njegovu bateriju. U tom je slučaju bateriju moguće nadopunjavati i uz pomoć solarnog panela ako ste brodom otišli na vikend.

Sve u svemu, vrlo je praktičan i svestran. Dimenzije su mu 776 x 385 x 445 mm, a cijena u centrima Bauhaus i u njihovu webshopu je 1195 eura. Cijena baterije koja se kupuje posebno je 299 eura. M. Š.

22. lipanj 2024 10:54