StoryEditorOCM

RIBOLOVNI IZLOGPredstavljamo Sakura Squid 8x Sinking Braid, odličnu upredenicu kreiranu za eging

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
15. ožujka 2023. - 09:18

Kako joj i naziv sugerira, Sakura Squid 8x Sinking Braid je uprednica kreirana ponajprije za eging, obalni lov liganja i sipa.

To je osmonitna upredenica izrađena od visokomoduliranih Dyneema® polietilenskih (HPE) vlakana upredenih ultra čvrstim ‘Micro Pitch‘ postupkom zahvaljujući čemu i nosi epitet ‘Nippon SUPER PE‘.

Naime, ova je upredenica svršeno okruglog presjeka čime je postignuta potpuna bešumnost u prolasku kroz provodnike i roller role, a zbog njene podatnosti, slaganje na kalem, a onda i domet u izbačaju, daleko su iznad svih očekivanja.

Sakura Squid 8x Sinking Braid je iznimno otporna na habanje što između ostaloga znači i da nipošto ne spada u jednosezonske proizvode.

INFO:

Topfishing
Mob: 01 5531 477
E-mail:
topfishing.zagreb@gmail.com
www.topfishing.hr

Ova upredenica nam dolazi u pink boji zahvaljujući čemu u svakom trenutku sa sigurnošću znamo u kom nam položaju i smjeru leži struna, a onda i skosavica ili varalica, dok zahvaljujući bijelim oznakama na svakih metar dužine, te crnoj oznaci na svakih pet metara, možemo uz malo pažnje i kalkuliranja znati i koliko nam je strune svakog trenutka u moru.

Zahvaljujući svojoj molekularnoj strukturi ova uprednica tone što je čini upravo savršenom za sve count down pristupe među kojima su nedvojbeno i spinning i eging, a koji su trenutno vrlo aktualne ribolovne, odnosno lignjolovne discipline.

A straha od pucanja zbog opterećenja u radu s ovom upredenicom nema jer, primjerice, promjer od 0,12 milimetara ima linearnu nosivost od 7,7 kilograma.

Sakura Squid 8x Sinking Braid je pakirana na kalemima zapremine 150 metara u dimenzijama PE#0.8 (0,10 mm), PE#1 (0,12 mm) i PE#1,2 (0,15 mm), a sve to po cijeni od 21,22 eura bez obzira na odabrani promjer.

image

Cijena ove uprednice je 21,22 eura bez obzira na odabrani promjer

Cropix
17. travanj 2024 02:04