StoryEditorOCM

ribolovni izlogPredstavljamo C-Max Fluorocarbon Leader, kvalitetnu i cjenovno pristupačnu fluorokarbonsku strunu

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
18. veljače 2023. - 10:45

Suvremeni je ribolov postao upravo nezamisliv bez fluorokarbonskih struna.

Bez obzira na tehniku ili disciplinu, ribolovni rezultati ostvareni s priborom koji uključuje fluorokarbonske strune na pravom mjestu su neusporedivo bolji od rezultata ostvarenih klasičnim ‘nefluorokarbonskim‘ pristupom.

Naravno, nipošto nije svejedno kojim se fluorokarbonskim strunama vezuju udice i formiraju predvezi.

Castedov C-Max Fluorocarbon Leader je jedna od fluorokarbonskih struna koje svojim karakteristikama pokrivaju većinu zahtjeva koje nameće suvremeni morski ribolov i sva očekivanja koja pasionirani ribolovci imaju prema fluorokarbonskim strunama.

Koeficijent loma svjetlosti je kod C-Maxa gotovo identičan koeficijentu loma svjetlosti koji ima more zbog čega je ova struna pod morem ribama praktički nevidljiva.

C-Max Fluorocarbon Leader brzo tone pri čemu ima vrlo mali istezljivost što u spinningu primjerice omogućuje bolju kontrolu varalice.

INFO:

Udica - Zadar
Tel. 023/305-398

www.facebook.com/udicazd

Nosivost mu je dobra pa tako primjerice promjer od 0,231 milimetar ima linearnu nosivost od 3,6 kilograma. Otpornost na abraziju je također vrlo visoka zbog čega je osim za spinning i za panulu pogodan i za lov na fermu kao i za većinu ostalih pridnenih tehnika.

C-Max Fluorocarbon Leader je pakiran na kalemima zapremine 50 metara u promjerima od 0,217 do 0,303 milimetara, a možete ga pronaći u zadarskoj Udici po cijeni od 9,95 do 12,87 eura, sve u zavisnosti od odabranog promjera.

25. travanj 2024 08:05