StoryEditorOCM

ribolovni izlogMoonshine baits za okrunjene glave: ovo su sjajne varalice za ljubitelje jigginga

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
20. veljače 2023. - 11:52

Moonshine baits je relativno novo ime na našem ribolovnom tržištu, a zahvaljujući zadarskoj tvrtki Nevico varalice koje potpisuje ovaj brend su dostupne svima koji vole jigging i općenito lov velikih riba jiggerskim tehnikama.

Moonshine baits je projekt studija za postprodukciju i specijalne efekte Second Floor u čijem je timu i jedan strastveni zaljubljenik u ribolov.

Tako se dogodilo da je proizvodnja ovih varalica zapravo bila samo nastavak logičnog slijeda u kojem strastveni ribolovac ima pristup najsuvremenijim materijalima i tehnološkim postignućima.

INFO:

NEVICO
Tel: 023/239-239
www.nevico.hr

- Jednom su me prilikom prijatelji pozvali na jigging zubataca i to je bio prijelomni trenutak. U tom sam se ribolovu i nalovio, ali i ulovio. Odmah po povratu s tog ribolova sam krenuo sa svojim prvim kreacijama umjetnih liganja i sipa, kabura i zoka i svega što može loviti naše morske predatore. A onda su uslijedili testovi čiji su rezultati naprosto oduševili i mene i sve ribolovce koji su sudjelovali u testiranjima.

Od tada intenzivno radimo kako na produkciji tako i na usavršavanju postojećih modela. I premda na kvalitetu i lovnost varalica zapravo nitko nema baš nikakav prigovor, mi neprestano radimo na poboljšanju po svim segmentima i rekao bih da sve smo bliži onoj savršenoj kvaliteti koju u konačnici želimo ponuditi – ispričao nam je Nebojša Cvetanović, idejni pokretač i glavni kreator Moonshine baits varalica.

A ponuda ovog brenda uistinu pokriva kompletan meni zubatih predatora Jadrana.

Osim standardnih ‘ Kraken‘ modela koji simuliraju lignje u ponudi su i ‘Elephant‘ modeli koji simuliraju sipe.

 Za razliku od ‘Krakena‘ ‘Elephant‘ odlikuju šire i veće peraje, a što se u mnogim situacijama u kojima jig propada pokazalo kao izvrsno lovno rješenje.

‘Elephant‘ modeli su posebno kobni za kirnje i zubace krunaše, ali isto tako i za škrpine, zubace i općenito sve predatore.

Oba modela su dostupna u veličinama od 230, 270 i 300 grama s tim da se cijena ovih iznimno lovnih varalica kreće od 25,23 eura za ‘Krakena‘ od 230 grama pa do 27,62 eura za ‘Elephanta‘ od 300 grama.

image

Elephant i Kraken

image

Udica na ovim varalicama ne nedostaje

image

Ponuda pokriva meni gladnih usta jadrsnskog podmorja

image

Jedna slika - tisuću riječi

image

S ovih udica ništa ne otpada

image

Provjereno lovno u svim uvjetima

23. travanj 2024 09:32