StoryEditorOCM

IVEROFlexPower je sredstvo za čišćenje i dezinfekciju svih vrsta tvrdih površina koje se jednostavno ispire i ne ostavlja tragove

Piše Ž. S.
28. veljače 2021. - 09:17

Bez obzira na razvoj epidemije vjerojatno će mjere dezinfekcije još dugo ostati u primjeni. Među proizvođačima zaštitnih sredstava je i hrvatska tvrtka Ivero sa svojim FlexPower Concentrated Disinfectant Cleaner.

Radi se o tekućem koncentriranom sredstvu za čišćenje i dezinfekciju na bazi bigvanida namijenjenom za prehrambenu industriju, restorane, kafiće i slične djelatnosti, a u nautici će dobro doći u pripremanju brodova za najam.

Sredstvo je predviđeno za čišćenje i dezinfekciju svih vrsta tvrdih površina. Posebna mješavina baktericida i tenzida omogućava brzo i učinkovito čišćenje i dezinfekciju opreme, te drugih tvrdih površina. Mikrobicidni učinak postiže se od 15 do 30 minuta, ovisno o stupnju zaprljanja, nakon čega se površina treba isprati vodom.

Proizvođač navodi kako je u litru vode potrebno dodati 8-10 ml koncentriranog proizvoda. Sredstvo se na površinu s koje treba prethodno ukloniti krupne nečistoće nanosi izravno ili krpom natopljenom proizvodom. Manji predmeti i pribor čiste se i dezinficiraju uranjanjem u otopinu u trajanju od 15 minuta, nakon čega ih je potrebno dobro isprati vodom.

Sredstvo učinkovito djeluje protiv širokog spektra mikroorganizama, što izravno utječe na poboljšanje higijenske sigurnosti. Osim toga, jednostavno se ispire i ne ostavlja tragove.

Zagrebački Ivero svoj FlexPower Concentrated Disinfectant Cleaner u plastičnoj kanti od 5 litara prodaje po cijeni od 150 kuna. 

24. travanj 2024 06:17