StoryEditorOCM

TC-RA 18 Li BT-SOLOEinhellov praktični akumulatorski radio pogoni ista baterija kao i ručne alate, a pripremljen je i za jednostavno pričvršćivanje na zid te nošenje

Piše Ž. S.
30. travnja 2022. - 09:55

Einhell akumulatorski radio TC-RA 18 Li BT-Solo član je Power X-Change obitelji, što znači da ga pogoni ista baterija kao i sve ručne alate, tako da će u svakome trenutku u lučici ili na gradilištu biti dobra atmosfera.

Ovaj praktični akumulatorski radio ima deset memorijskih postavki za AM i deset za FM frekvencijske postaje. Povezivanje akumulatorskog radija s pametnim telefonom jednostavno je preko bluetootha.

Sigurno mjesto za pohranu pametnog telefona ili drugih malih uređaja nalazi se na stražnjoj strani radija. Intuitivne mogućnosti upravljanja oko zaslona nadopunjuju dizajn prilagođen korisniku. Antena se može preklopiti radi uštede prostora, a točno vrijeme je prikazano na LCD-u.

Ovaj akumulatorski radio također je pripremljen za jednostavno pričvršćivanje na zid, a može se i zakačiti na praktičnoj ručki za nošenje.

Ovaj proizvod dolazi bez baterije i punjača, koji su dostupni zasebno. Radio težine 0,7 kg ima AUX-IN priključak, kao i USB funkciju punjenja.

Einhell akumulatorski radio TC-RA 18 Li BT-Solo u svojim trgovinama širom Hrvatske nudi Bauhaus po cijeni od 499 kn.

03. lipanj 2024 03:09