StoryEditorOCM
Životberlusconijeve drame

Zvali su ga seks vjeverica, održavao je ljigave ‘bunga, bunga‘ zabave, a 34- godišnjakinju ostavio jer je prestara

Piše Duška Jurić/JL
12. lipnja 2023. - 11:35

U 86. godini života umro je bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi.

On se našao u središtu pozornosti kada je otkriveno da je koristio žene kao ‘seksualne robinje‘ na svojim divljim ‘bunga bunga‘ zabavama u svojoj vili dok je još bio na dužnosti. Pojam "Bunga Bunga" potječe iz Australije, no u Italiji se njime označavaju seksualne orgije u kojima gole mlade žene okružuju domaćina i njegove gole goste u bazenu, piše Jutarnji list. 

Medijski tajkun, koji je tri puta bio premijer, navodno je prakticirao i seks s tinejdžericom, marokanskom trbušnom plesačicom, koja je bila jedna od gošća njegovih zabava.

Iako je njegova sklonost mlađim djevojkama bila posve očita, 85-godišnji političar bio je u središtu nekoliko seksualnih skandala s prostitutkama, a sudilo mu se i za podmićivanje svjedoka u slučaju maloljetničke prostitucije.

Tako je bivši talijanski premijer ranije bio osuđen zbog plaćanja 6 milijuna funti maloljetnoj marokanskoj prostitutki Karimi El Mahroug, poznatoj kao "Ruby, kradljivica srca", za seksualne usluge u razdoblju između veljače i svibnja 2010. godine, ali je kasnije u žalbenom postupku proglašen nevinim.

image

S Benediktom XVI.

-/Afp

Berlusconi je također bio osuđen za poreznu prijevaru 2013. godine, kao i za nekoliko slučajeva pronevjere.

Osim svog čudesnog povratka na javnu funkciju nakon brojnih skandala, medijski se mogul borio i s brojnim zdravstvenim problemima posljednja dva desetljeća. Krajem 2006. primljen je u bolnicu s manjim srčanim problemom, a podvrgnut je operaciji srca u američkoj bolnici u siječnju 2007.

Kasnije je imao tešku operaciju srca 2016., a preživio je i rak prostate, što je otkrio tek 2000., nakon što je bolovao tri godine. To je razdoblje opisao kao ‘noćnu moru koja je trajala mjesecima‘, ali je također priznao da mu je borba s koronavirusom bila ‘najopasniji izazov u njegovu životu‘.

Pred kraj života uživao je u vezi s 53 godine mlađom djevojkom, 32-godišnjom Martom Fascinom. Fascina je bila njegov najnoviji ‘trofej‘, nakon što je 2020. prekinuo vezu s Francescom Pascale, za koju je izjavio da je sa svoje 34 godine prestara za njega. Priredio je ‘simbolično vjenčanje‘ za svoju 32-godišnju djevojku Martu. U vili Gernetto u gradu Lesmu okupilo se šezdesetak gostiju, a Berlusconi i njegova 53 godine mlađa odabranica razmijenili su zavjete i uživali u svadbenoj torti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:33