StoryEditor
ŽivotPRIČA KAO IZ FILMA

Veliki osmijesi poznatog para govore sve: dijeli ih 42 godine razlike, ali njihova ljubav cvjeta i dalje

Piše GLORIA.HR
3. svibnja 2021. - 22:03
Sara i Miro UngarMAJA JUROVIĆ/Cropix

Na veliku dobnu razliku između partnera još uvijek se ne gleda blagonaklono, a jedan od razloga za to jest i uvjerenje da godine mogu predstavljati problem jer partneri drukčije gledaju na svijet. No, za Saru i Miru Ungara to su samo pusta naklapanja.

Supružnike smo neki dan uhvatili u šetnji u centru Zagreba i djelovali su zaljubljeno kao i uvijek. Kako i ne bi, kada je njihova ljubavna priča kao iz filma, piše Gloria.hr.

Naime, poznati pjevač svoju je odabranicu upoznao prije više od dvadeset godina. Sudbonosni susret odvio se u Istri, gdje Miro ima restoran; ona je imala svega 21 godinu, a on 63. Čak ni tada ih ta razlika nije omela pa su se vjenčali devet godina kasnije. Kako bi izbjegli medijsku pompu, zavjete su izmijenili na Havajima.

Svjedoci su im bili samo dva fotografa i to havajski domoroci, a umjesto vjenčanog prstenja, oko vrata su nosili vijence od cvijeća.

Iako je Miri ovo četvrti brak, uvijek je napominjao kako mu je baš Sara najveća potpora bez koje ne bi uspio održati karijeru, ali ni energiju i vitalnost.

"Pomoglo je to što je ona vrlo urbana žena, sjajno obrazovana, jaka je što se tiče računala i sve te moderne tehnologije, tako da mi je pomogla s tim, uputila me u svijet interneta, a da se nisam prepao tehnologije kao mnogi moji vršnjaci. Moja generacija nije baš u tome verzirana, mnogi ne znaju ništa o internetu, što je doista šteta jer se pritiskom na nekoliko tipki otvara cijeli jedan novi svijet", ispričao je Miro 2017. za Jutarnji.

Inače, Miro ima troje djece i troje unuka. Alana je dobio u braku s Terezom Kesovijom, a Lanu i Daniela iz drugog braka sa bugarskom manekenkom Danijelom. S trećom ženom Aleksandrom Micelli nije imao djece. Unuci su mu Martin i Lara, djeca kćeri Lane, i Mila, kći sina Alana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2021 22:09