StoryEditorOCM
ŽivotZVIJEZDE I INTIMA

Tko su najdominantnije žene u krevetu i zašto? Rođene su u ova četiri horoskopska znaka, jeste li među njima?

Piše Mozaik SD
17. siječnja 2024. - 22:05

Pobornici astrologije smatraju da nebeska tijela utječu na različite aspekte naših života, pa i one intimne. Prema astrolozima, žene u ovim znakovima su najdominantnije u krevetu, piše zadovoljna.rs.

Škorpionka

Žene Škorpioni poznate su po magnetskoj privlačnosti i dubokoj emocionalnoj povezanosti. U spavaćoj sobi imaju određenu auru, njihova strast ne poznaje granice i ne boje se istražiti ​​dubine intimnosti, što ih čini nezaboravnim partnericama.

Lavica

Lavovi, kojima vlada moćno Sunce, imaju neospornu privlačnost. U krevetu je žena Lavica samopouzdana i strastvena. Njihova vatrena priroda pretvara sve u dinamično intimno iskustvo, što naravno oduševljava njihove partnere.

Ovan

Žene Ovnovi imaju hrabar i avanturistički duh koji se ističe i u spavaćoj sobi. Ne boje se preuzeti kontrolu i istražiti neistražena područja užitka, a njihov entuzijazam i spontanost dovode do nezaboravnih iskustava u krevetu.

Bik

Bik, zemljani znak, unosi prizemljenu i senzualnu energiju u intimne odnose. Žene Bikovi su majstori umjetnosti zavođenja, stvaraju duboko zadovoljavajuće iskustvo za svoje partnere. Njihov strpljiv i senzualan pristup intimi čini ih jednim od najdominantnijih znakova u krevetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 07:24