StoryEditorOCM
ŽivotImaju četvero djece

Supruga poznatog pjevača šokirala izjavom: ‘Naša dvanaestogodišnja kći zna da je on alkoholičar i narkoman‘

Piše MOZAIK SD
5. listopada 2024. - 09:05

Nije tajna da Robbie Williams ima problematičnu prošlost s alkoholom i drogama. Pjevaču je trebalo nekoliko godina da svoju ovisnost stavi pod kontrolu. U borbi protiv droge imao je poznatog zagovornika: Eltona Johna. Njegova supruga Ayda Field sada otkriva da i njihova najstarija kći zna za očevu ovisnost.

image
Justin Tallis/AFP

U braku su od 2010. i zajedno imaju četvero djece: Theodoru, koju uglavnom zovu Teddy (12), Charlieja (9), Coco (6) i Beaua (4). Majka četvero djece priznaje kako su Robbie i ona razgovarali sa svojim najstarijim djetetom o pjevačevim ovisnostima - i govori o još jednom udaru na obitelj.

3. listopada 2024. Ayda Field gostovala je u talk showu “Loose Women” na TV kanalu ITV. Povod je biografski film “Bolji čovjek” koji je posvećen “usponu britanskog pop pjevača Robbieja Williamsa tijekom tri desetljeća”. Film će se u Njemačkoj prikazivati ​​od 2. siječnja 2025. godine. Field već hvali filmsku biografiju svog supruga kao "izuzetno dirljivu". 

image
Unique Nicole/AFP

Zajedno s moderatorima majka četvero djece raspravljala je i o tome koliko će iskreno Williams i ona svoju djecu informirati o njegovoj prošlosti. Ovaj 50-godišnjak već godinama brutalno otvoreno govori o svojim ovisnostima, objasnivši, između ostalog, 2019. da ga je Elton John (77) jednom prilikom nagovorio na apstinenciju. Ali Williams ne samo da pokazuje iznenađujuću iskrenost pred svojom javnošću, već i sa svojom djecom pokušava što otvorenije razgovarati o svojim ovisnostima. “Mislim da smo uvijek imali organski otvorenu vezu”, sada otkriva Ayda Field i dalje objašnjava:

- Uvijek pažljivo pristupamo stvarima, ali mislim da smo u našoj kući vrlo pošteni, a Teddy zna da je njezin otac alkoholičar i narkoman i zato tata ne dira te stvari. 

image

Pjevač i supruga na kraljevskom vjenčanju

Aaron Chown/AFP

Također otkriva: "Mislim da nikada nije bilo trenutka u kojem smo, na primjer, sjeli s Teddyjem i rekli: ‘Tvoj otac je ovisnik, drogirao se, spavao je s puno žena‘ - "To je nije nešto što radimo nakon škole." A ipak se ona i Robbie ne bi bojali svoju djecu upoznati s očevom prošlošću. "Mislim da postoje stvari koje se pojavljuju u našim životima i vodimo vrlo prikladne razgovore za dob o priči njezina oca i kroz što je on prošao i kroz što smo mi prošli kao par", nastavila je. 

Ayda Field: Rak njezine majke se vratio

Ali nije samo teška prošlost njezina partnera ono što trenutno okupira obitelj Ayde Field – to su i izazovi sadašnjosti. U talk showu, 45-godišnjakinja objašnjava da se rak vrata maternice njezine majke Gwen Field vratio. "Stvarno mi je teško govoriti o tome", priznaje Ayda. 

Iako su prošli mjeseci od dijagnoze, Field je svojoj majci na Instagramu posvetila dirljivu objavu.  "Kao što mnogi od vas možda znaju, moja majka, Gwen, moja je najbolja prijateljica. Ono što možda ne znate je da se moja najbolja prijateljica trenutno bori za svoj život", tvrdi Ayda.

 "To je borba", nastavlja, " Moja majka je izgubila na kosi i težini, ali dobila je na snazi i hrabrosti. Sretna sam što imam takvog ratnika da mi pokaže put. Osjećam duboku zahvalnost što je ovdje u ovom trenutku kako bi se borila za još jedan dan.", napisala je.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 11:00