StoryEditorOCM
Životboli je

Suprug Simone Mijoković otkrio razlog njezina odlaska u bolnicu: ‘Ma bit će sve dobro...‘

Piše Vijesti sd
26. rujna 2024. - 14:52

Bivša reality zvijezda Simona Mijoković, domaćoj publici najpoznatija po braku s poduzetnikom Antom Gotovcem, jučer je zabrinula javnost objavom na društvenim mrežama kojom je pratitelje obavijestila kako se nalazi u bolnici. Majka petero djece pritom nije navela točan razlog hospitalizacije, a o detaljima je sada progovorio Simonin suprug, Stanislav Mijoković.

Nakon što su ga kontaktirali iz 24sata, rekao je:

– Nije ništa strašno, malo ju je kralježnica ‘ulovila‘, boli je – kazao je Stanislav i dodao:

 – Ma super je... živa je i zdrava. To što mora biti tamo zato je da dobije infuziju – umirio je sve suprug. Također je otkrio da će Simona, kojoj se ukliještio živac, kroz nekoliko dana izaći iz bolnice.

Simona se jučer oglasila na svom Facebooku i objavila fotografiju iz bolnice te obavijestila svoje pratitelje kako im se neko vrijeme neće javljati jer se mora pobrinuti o svom zdravlju. Nije napisala o kakvim je zdravstvenim problemima riječ.

"Dragi prijatelji, nakon teških dana, danas su me primili u bolnicu na liječenje. Molim vas od srca da se ne ljutite, ali u inboxu fejsa, trenutno neću odgovarati na poruke jer svu snagu prikazujem za bolove i daljnji oporavak da se mogu vratiti mojoj ljubljenoj dječici koja me trebaju i mužu. Uzdam se u Gospodina da dostojanstveno koračam kroz ovu postaju Križa. Bog je vjeran i znam da me nikada nije iznevjerio. Dopustio je i ovu patnju, da mogu još više ga ljubiti i prikazivati za onu koju moje srce ljubi", napisala je Simona i objavila fotografiju iz bolničke sobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 14:53