StoryEditorOCM
ŽivotINOVATIVNI PROGRAMI

Studij uz koji se svaki četvrti student zaposli tijekom studiranja

Piše PROMO SD
15. rujna 2023. - 09:35

Ako još uvijek niste odlučili koji studij izabrati, teško se snalazite u velikom broju ponuđenih programa, a imate sklonosti prema komunikacijama ili području ekonomije, menadžmenta i liderstva, Veleučilište Edward Bernays je idealan izbor

Novi studijski programi prijediplomske i diplomske razine iz područja ekonomije od ove su godine dostupni na Veleučilištu Edward Bernays. U 10 godina postojanja, Bernays je obrazovao više od 1.000 komunikacijskih i turističkih stručnjaka, a upis prve generacije budućih prvostupnika i magistara poslovnog upravljanja je upravo u tijeku.

Studente Bernaysa očekuju inovativni i interaktivni programi, kao i profesori i predavači koji sa svojim konkretnim iskustvima i specifičnim znanjima iz realnog poslovnog sektora studente pripremaju za dinamično radno okruženje. To je ujedno i jedan od razloga zašto se svaki četvrti student zaposli već tijekom studija, a njih više od 90% unutar tri mjeseca od diplome – sa svojim budućim poslodavcima imaju priliku surađivati kroz klasičnu i terensku nastavu, stručnu praksu i specijalne projekte. Upravo su visoka satnica prakse i širok izbor tvrtki i institucija - partnera Veleučilišta, velike prednosti Bernaysovih studija u odnosu na slične programe.

„Studenti Bernaysa su tijekom studija u neprestanom kontaktu s potencijalnim poslodavcima te se imaju priliku uključiti u programe međunarodne razmjene, pa na tržište rada izlaze kao visoko kompetentni kandidati kojima ne treba organizacijska prilagodba, već su sposobni odmah preuzeti i provoditi poslovne aktivnosti“, ističe doc. dr. sc. Dina Tomšić, pročelnica novih studija poslovne ekonomije na Bernaysu.

Konkretna znanja iz područja poslovne ekonomije, odnosno poslovanja i planiranja, možete steći kroz prijediplomski studij Poslovno upravljanje i diplomski studij Vodstvo i menadžment.

image
Sasa Cetkovic/

Prijediplomski 4u1 studij

Prijediplomski studij Poslovno upravljanje (BBA) - Pruža široko razumijevanje poslovanja i organizacijskog djelovanja, uz fokus na poslovnom upravljanju te znanja iz informacijsko-komunikacijskih znanosti, sociologije i psihologije. Nakon toga, polaznici se mogu specijalizirati u jednom od četiri smjera primjene: Menadžment u turizmu, Menadžment u sportu, Međunarodni menadžment te Menadžment održivog razvoja.

Ovaj studij temelji se na svjetskom BBA standardu, osiguravajući stručna i namjenska znanja o poslovanju.

„Prvostupnici poslovnog upravljanja bit će izuzetno konkurentni na tržištu rada te budući zaposlenici poslodavcima u privatnom i javnom sektoru, i to prije svega onima koji od zaposlenika traže interdisciplinarna znanja. Riječ je o radnim mjestima srednjeg menadžmenta koja nužno sudjeluju i snažno doprinose operativnoj poslovnoj izvrsnosti, kvaliteti djelovanja i konkurentnosti poslodavca“, zaključuje pročelnica Tomšić.

Magistri poslovnog upravljanja

Diplomski studij Vodstvo i menadžment (MLM) je po profilu i sadržaju jedinstven studij koji studente priprema za vođenje poslova i ostvarivanje poslovnih ciljeva na širokom spektru aktivnosti. Studenti po završetku postaju magistri Poslovnog upravljanja s potrebnim vještinama za suvremeno upravljanje ljudima i procesima te mogu nastaviti poslijediplomsko akademsko obrazovanje.  

Sve postojeće studijske programa Bernaysa odlikuje visoka satnica praktične i terenske nastave, kao i velik udio svih oblika nastave na engleskom jeziku.

Poseban naglasak kroz program i strukturu nastave stavljen je na konkretna znanja o poslovanju i planiranju, vještine agilnosti, interdisciplinarnosti, analize podataka te upravljanja digitalnim tehnologijama, koje su, u istraživanju koje je Veleučilište provelo, sami poslodavci istaknuli kao najpotrebnije vještine budućih zaposlenika i lidera.

Veleučilište Edward Bernays ove godine obilježava 10 godina rada i obrazovanja stručnjaka u području komunikacijskog menadžmenta i turizma, a njegova specifičnost leži u individualnom pristupu svakom studentu, njihovom zadovoljstvu, mentorskom podrškom profesora, ugodnom atmosferom te brojnim prilikama za stjecanje konkretnih znanja kroz burzu prakse i preko 150 partnera iz poslovnog svijeta. Više informacija na

www.bernays.hr;

www.bernays.hr/studiji1/prijediplomski-studij-poslovno-upravljanje;

www.bernays.hr/studiji1/diplomski-studij-vodstvo-i-menadzment .

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2023 20:54