StoryEditorOCM
ŽivotHRVATSKI ZET

Nova službena fotografija princa od Bruneja zbog koje su sve njegove obožavateljice očajne

Piše MOZAIK SD
2. siječnja 2024. - 09:07

Anisha Isa Kalebić 31-godišnja je unuka aristokrate Ise bin Ibrahima, sadašnjeg ministra zaduženog za ured premijera u Bruneju. Od prošlog listopada Anishi mnoge žene zavide.  Naime, tada je priopćenje za javnost izdao sam sultan od Bruneja najavljujući Anishine zaruke s princom Abdulom Mateenom, jednim od najtraženijih zlatnih neženja.

SLOBODNA OTKRIVA: SIN NAJBOGATIJEG SULTANA NA SVIJETU JE HRVATSKI ZET! NA SVADBU DOLAZE KATE MIDDLETON I PRINC WILLIAM

NA SVADBU HRVATICE I PRINCA OD BRUNEJA NA KOJU DOLAZE KATE I PRINC WILLIAM POZVAN I STIPE MESIĆ: SULTAN IMA SLIKU TITA

Par je putem društvenih mreža objavio post u kojem oboje čestitaju svim svojim pratiteljima novu godinu prije nego što će se njihovo skorašnje vjenčanje, koje će trajati nekoliko dana, održati  između 7. i 16. siječnja 2024.

image

Princ Abdul Mateen

Rungroj Yongrit/Afp

Slika njih dvoje zajedno izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, posebno prinčevih obožavateljica, koje žale što mu je Anisha preuzela srce. Abdul Mateen ima 32 godine i četvrto je dijete sultana Bruneja. Ima 2,5 milijuna pratitelja na društvenim mrežama i ako pogledate njegov Instagram profil, shvatit ćete zašto. Ne samo da je sin osobe čije se bogatstvo basnoslovno, već je vodeći na svim pozicijama na svakoj ljestvici "najpoželjnijih neženja" koje su sastavljene posljednjih godina.

Strastveni sportaš, ima atletsku građu kojom se neprestano hvali.Također je ljubitelj sportskih automobila, ugledni vojnik s opsežnom akademskom obukom. Diplomirao je međunarodnu politiku na King‘s Collegeu u Londonu, a studij je završio magistrirajući diplomaciju i međunarodne poslove na Školi afričkih i orijentalnih studija na Sveučilištu u Londonu.

DOZNAJEMO DETALJE VJENČANJA HRVATICE I SINA NAJBOGATIJEG SULTANA! IMAMO POZIVNICU, GOSTI SU DOBILI PRECIZNE UPUTE...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 14:00